Glunderende klanten voor fitness ondernemers dankzij Cariphy Excite


VENLO, 20150902 -- Cariphy biedt software met wetenschappelijk onderbouwde inhoud voor professionals in de fitness en health branche. Vandaag presenteert Cariphy haar nieuwste softwarepakket Cariphy Excite. Naast het opstellen van hoogstaande trainingsschema’s kunnen fitness en health professionals cliënten nu nog makkelijker begeleiden naar het hoogst haalbare resultaat.

Hoogstaande trainingsschema’s in eigen huisstijl

Sportschoolhouders, fitnessinstructeurs en (medisch) personal trainers kunnen trainingsschema’s samenstellen en aanpassen in hun eigen huisstijl. Daarbij kunnen ze eindeloos combineren met de Cariphy oefeningen database. Elke oefening is zorgvuldig geselecteerd en beschreven. Aan de hand van echte foto’s is te zien hoe een oefening moet worden uitgevoerd.

Voortgang en statistieken van cliënten duidelijk in beeld

Ook is het voor trainers mogelijk om cliënten toe te voegen in de software, en hierbij alle relevante informatie over de cliënt in te voeren en te beheren. Metingen van onder andere gewicht, vetpercentage en buikomvang kunnen worden ingevoerd. Cariphy Excite maakt de voortgang van cliënten zichtbaar in grafieken. Cliënten zijn gekoppeld aan een persoonlijke agenda die te delen is met collega’s binnen dezelfde organisatie.

Alle relevante informatie op de juiste plek voor professional en klant

Remy Moelchand, medisch personal trainer en een van de bedenkers van Cariphy: “De markt voor fitness software en apps is op dit moment booming. We zijn zeker niet de enige speler, maar Cariphy is anders omdat elk onderdeel van de software is bedacht door professionals uit het werkveld. Trainingsschema’s zijn realistisch en gedetailleerd zodat ook voor een cliënt duidelijk is wat er wordt verwacht. Het cliëntenbeheer in de software laat alleen zien wat relevant is voor de trainer. De voortgang van een cliënt, zijn trainingsprogramma’s en de afspraken zijn allemaal aan elkaar gekoppeld, waardoor een trainer minder hoeft te zoeken in zijn administratie en waardoor sneller werken mogelijk wordt. Er is op dit moment geen enkel soortgelijk product op de markt dat de koppelingen in de software op deze manier aanbiedt.”

Over Cariphy

Cariphy wordt ontwikkeld door een team van (medisch) personal trainers, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen. Het Cariphy team werkt zich elke dag in het zweet om te begrijpen hoe health en fitness professionals het prettigst werken. Cariphy wil het meest complete softwarepakket voor health en fitness professionals bieden.


Deel: ' Glunderende klanten voor fitness ondernemers dankzij Cariphy Excite '
Lees ook