Goedkoper bellen met CALLTOGETHER van Dutchtone

Eerste product dat vast en mobiel bellen integreert nu beschikbaar

Den Haag, 29 juni 1999 - Dutchtone introduceert CALLTOGETHER, een compleet aanbod van zowel vast als mobiel bellen in één bepaalde groep. CALLTOGETHER, het eerste product in Nederland dat mobiel en vast telefoneren koppelt, is nu beschikbaar. Het pakket is interessant voor frequente bellers en voor mensen die veel via het vaste toestel naar een mobiel toestel met elkaar bellen, bijvoorbeeld collega's of gezinsleden. Met name voor mensen die op dit moment meer dan NLG 150,- per twee maanden voor hun huidige vaste telefoonrekening betalen, zal het pakket een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

Prijs en beschikbaarheid

Vanaf vandaag is CALLTOGETHER te verkrijgen bij alle Dutchtone-winkels en de gespecialiseerde telecommunicatiewinkels. De aanschafprijs van het CALLTOGETHER-pakket is NLG 269,-. Dit pakket bestaat uit één mobiel toestel (Nokia 6150) en een Discountbox. De maandelijkse abonnementskosten bedragen NLG 44,95. Dit is voor de aansluiting van de Discountbox en één mobiel toestel. Het pakket kan naar eigen behoefte worden uitgebreid tot maximaal vijf mobiele toestellen en één vast toestel, waarvoor men per maand NLG 25,- aan abonnementskosten per extra mobiel toestel betaalt. Extra mobiele toestellen (Nokia 6150) kosten NLG 239,- per stuk. Wanneer gebruikers al een GSM 1800-toestel van Dutchtone of een andere operator hebben dan is alleen een speciale CALLTOGETHER SIM-card nodig. Bij overstap van een andere operator naar Dutchtones CALLTOGETHER wordt het principe van nummerportabiliteit toegepast.

De Discountbox voor de vaste telefoonlijn zorgt er via het 1628 Dutchtone-nummer voor dat een gesprek tegen het meest aantrekkelijke tarief wordt gevoerd. Voordat de verbinding wordt gemaakt, kiest de box automatisch het 1628-nummer. De Discountbox is door de gebruiker eenvoudig te plaatsen tussen de wandcontactdoos en het eerste telefoontoestel. De Discountbox is bedoeld voor een analoge telefoonlijn. ISDN-gebruikers kunnen de Discountbox ook gebruiken mits zij een analoog toestel gebruiken dat is aangesloten op een Moduvox, Duovox of Quattrovox.

Tarieven (inclusief BTW)

Binnen de CALLTOGETHER-groep geldt een vaste tarief van NLG 0,15 per minuut. Het maakt dan niet uit of de klant van mobiel naar mobiel, van vast naar mobiel of van mobiel naar vast belt. Ook buiten de groep biedt de Discountbox voordeel. Wanneer de Dutchtone-klant met het vaste toestel naar een mobiel toestel van 'buiten de groep' belt, geldt een tarief van NLG 0,50 per minuut. Belt men met een CALLTOGETHER-toestel naar een ander mobiel toestel 'buiten de groep', dan kost dit NLG 0,25 per minuut. Indien de klant met het 'vaste' CALLTOGETHER-toestel belt naar een ander vast toestel dan kost dit in de piekuren NLG 0,10 per minuut en in de daluren NLG 0,05 per minuut. Vanaf een mobiel 'CALLTOGETHER'-toestel naar een ander vast toestel kost dit NLG 0,25 per minuut.

Maandelijks ontvangt de gebruiker één rekening voor vaste en mobiele gesprekken via Dutchtone.

Voor internationaal bellen met het mobiele toestel gelden de gebruikelijke Dutchtone-tarieven. Bij internationaal telefoneren met het vaste Dutchtone-toestel binnen de CALLTOGETHER-groep kan het gesprekstarief in bepaalde gevallen zelfs worden gehalveerd. Echter, de Discountbox leidt lokale nummers, 0800/0900-servicenummers en semafoonnummers automatisch naar het netwerk van KPN Telecom, waarbij het CALLTOGETHER-tarief niet van toepassing is.

Daarnaast zijn de mobiele functies zijn nu ook beschikbaar op het vaste toestel. Zo kan de gebruiker met de Discountbox dezelfde snelkiescodes gebruiken op het vaste als het mobiele toestel (bijvoorbeeld 777 voor Dutchtone Klantenservice).

Zoekwoorden:

Deel: ' Goedkoper bellen met CALLTOGETHER van Dutchtone '
Lees ook