Ingezonden persbericht


PRESS RELEASE

Golden Tulip breidt zijn portfolio uit met 4 nieuwe hotels

"Golden Tulip groeit door middel van het franchise contract met Hotel Inntel"

Amersfoort, 7 juni 2002. Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts en Hotel Inntel zijn trots u te informeren over het feit dat de vier Inntel hotels een franchise contract aangaan met de Golden Tulip groep. Deze ontwikkeling verhoogt het aantal hotels van Golden Tulip in Nederland tot 65 hotels met meer dan 5.000 kamers.

Tot de Hotel Inntel groep behoren Hotel Inntel Amsterdam-Centre met 236 kamers, Hotel Inntel Zaandam met 71 kamers, Hotel Inntel Rotterdam-Centre met 149 kamers en Resort-Hotel Inntel Zutphen met 67 kamers. Hotel Inntel is 20 jaar geleden opgericht, biedt succesvol vier sterren accommodatie en is totaal onafhankelijk.

" Ik ben erg blij met de toetreding van deze hotels tot onze groep', zegt Hans Kennedie, CEO en algemeen directeur van Golden Tulip. "De toetreding van deze hotels vormt een goede ontwikkeling voor Golden Tulip. De hotels zijn uitstekend gelegen in belangrijke steden, waaronder Amsterdam en Rotterdam."

De Inntel hotels krijgen een nieuwe naam, namelijk:
· Golden Tulip Hotel Inntel Amsterdam-Centre
· Golden Tulip Hotel Inntel Amsterdam-Zaandam
· Golden Tulip Hotel Inntel Rotterdam-Centre
· Golden Tulip Resort Hotel Inntel Zutphen
Michel Geurts, algemeen directeur van Hotel Inntel zegt: "Met Golden Tulip stappen wij in de toekomst. Het geeft onze hotels een internationaal bereik en meer naamsbekendheid." "Golden Tulip's ideologie van "International standards, local flavours" verzekert de continuïteit van onze gastvrijheid en waarborgt tegelijkertijd een concurrerend product." Vervolg...

Geurts vervolgt: " De naam Hotel Inntel blijft bestaan binnen de nieuwe structuur en we streven naar uitbreiding met de steun en voordelen van onze internationale partner Golden Tulip."

Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts is een zelfstandige Hotel organisatie met het hoofdkantoor in Amersfoort. Op het moment heeft Golden Tulip 30.000 kamers in ongeveer 240 steden over 42 landen, de meeste hotels liggen in grote steden door Europa.

Golden Tulip biedt een uniek concept voor 2 merken, ontworpen om internationale standaarden te waarborgen, terwijl de locale cultuur blijft: Golden Tulip voor 4 sterren stad en resort hotels, en Tulip Inn voor de 3 sterren categorie. De 2 merken zijn verschillend, maar door de gehele keten vindt u het hoge service niveau , de gastvrijheid en het comfort terug.

Sinds 1975 is Golden Tulip een van de voornaamste hotelpartners van KLM. De laatste ontwikkeling van Golden Tulip was de overname van TOP hotels, een Duits hotelconsortia met 190 aangesloten hotels verspreid over Europa en waarmee ze nu samen over 450 hotels beschikken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts
Mevrouw Rachna Taneja Strategic Development Manager (rachna.taneja@goldentulip.com, tel: +31 33 2544 800)

Hotel Inntel
Mevrouw Isabelle Salsmans Projekt Manager
(isalsmans@hotelinntel.com, tel: +31 26 443 5048)

Deel: ' Golden Tulip breidt zijn portfolio uit met 4 nieuwe hotels '
Lees ook