PERSBERICHT - 22 JUNI 1999

Fantastisch golfen in de Zwitserse Alpen

Fans van golfen beleven een onvergetelijke tijd in Gstaad. Adembenemende vergezichten op begroeide berghellingen en kale bergtoppen met resten sneeuw. Rondom het hotel een glooiend landschap. De uitdaging voor een 18 holes golfbaan in de Zwitserse Alpen. Dat alles biedt het Steigenberger Hotel in Saanenland-Gstaad.

Niet alleen genieten maar ook actief in de natuur bezig zijn, is het motto. Vanaf juni van dit jaar is de 18 holes golfbaan in Saanenmöser bespeelbaar en op 18 en 19 september wordt die officiëel in gebruik genomen. Daarvoor is de 9 holes baan in de nieuwe opzet opgenomen en is de entourage uitgebreid met een prachtig in stijl opgetrokken Driving Range, een nieuw clubhuis passend bij het chalet compleet met golfshop en restaurant.

Golfers noemen het terrein, dat zo fraai en uniek in het landschap is opgenomen, pittig en zeer afwisselend. Het eerste 9 holes traject heeft lengten tot 520 meter. De tweede serie van 9 is korter en vereist dus meer precisie bij de slagen.

Vooral vakantiegasten willen graag even proeven van dit golfspel. We waarschuwen wel; wie eenmaal de smaak te pakken heeft, raakt er aan verslingerd. Ook niet-leden profiteren van een uitgebreid cursusprogramma. Voor alle spelers vanaf ongeoefende beginners tot gevorderden zijn er activiteiten op maat: De Green Fee kost door de week 88 Zwitserse Franken en in het weekend 90 Zw.Fr.

De Steigenberger-hotelgasten ontvangen 20% korting op de Green Fee.

Het Chalethotel Steigenberger Gstaad-Saanen biedt golf-beginners een fantastische aanbieding. De Golfschnupperkurs geeft 10 individuele lessen van 25 minuten en onbegrensd gebruik van de Driving Range. Ballen, golfsticks en handschoenen worden ter beschikking gesteld. Het hotel zorgt voor een shuttleservice naar de golfplaats. Drie golfballen als geschenk.

Het totale golfplezier is er vanaf 1.619,= Zw. Frs. (geen toeslag voor één-persoonskamer). Bij de prijs inbegrepen zijn 7 overnachtingen, een uitgebreid ontbijtbuffet, 's avonds een keuze-menu van minimaal vijf gangen en dagelijks organiseert het hotel een afwisselend vrijetijdsprogramma. In het Chalethotel genieten de gasten van het overdekte zwembad, de Finse en biosauna, het Turkse bad, de fitnessruimte of het solarium.

Dagelijks fun voor kids in de bambini-club

Het Steigenberger hotel biedt een speciaal all inclusive arrangement voor kinderen van 3-12 jaar. In de dagprijs van 38 Zw.Fr. is het volgende inbegrepen: volledig pension met ontbijt, middag-en avondmaaltijd, al hun drankjes, het gebruik van sportmogelijkheden zoals zwembad, tennistafel, fitnessruimte, kinderclub en speelruimte. Bovendien biedt het hotel van maandag t/m vrijdag een afwisselend kinderprogramma van 9.00-17.00 voor kinderen van 3-12 jaar.

Het Steigenberger Hotel ligt midden in de Berner Alpen, 182 km van Basel, 88 km van Bern, 149 km van Génève en 184 km van Zürich verwijderd. Er zijn dagelijkse vluchten tegen gunstige tarieven van Amsterdam, Eindhoven en Brussel naar Basel, Zürich en Bern.

Voor nadere inlichtingen en boekingen:

Steigenberger Hotel Saanen-Gstaad, tel. 0041 33 748-6464

fax 00 41 33 748-6466 , E-mail :
gstaad@steigenberger.ch

Voor nadere persinlichtingen en of beeldmateriaal : Gerrie Willemsen, PR Steigenberger Hotel Saanen-Gstaad, Benelux, NL Tel. 0315-655576, Email
Gwillemsen@aol.com

Deel: ' Golfen op nieuwe baan in Zwitserse Alpen '
Lees ook