Gooise vrouwen te koop op de Westfriese Beurs


OOSTERBLOKKER, 20101029 -- De Westfriese Beurs in Oosterblokker heeft nu een heel bijzonder interieur mogen inschrijven voor verkoop. De serie Gooische vrouwen is er na 4 seizoenen mee gestopt en ook in het Gooi moeten ze op de kleintjes letten en dus hebben zij hun interieur bij de Westfriese beurs aangeboden.

De bank van de Morero's, het bureau van Claire, de keukenkast van Willemijn en de paaldans paal van Cheryl act zijn allemaal te koop in Oosterblokker! Het is echt te gek zegt Nella blij. Het is zo'n leuke set en iedereen kent de serie van tv. We vinden het geweldig dat het is ingebracht en hebben ook direct veel op onze site gezet www.westfriesebeurs.nl.

Het loopt momenteel storm, de mensen komen echt binnen om de bank van Dokter Rossi te bewonderen. Maar ik moet ook eerlijk zeggen in de rest van de zaal staan ook super leuke dingen die dan niet uit Gooische vrouwen komen maar zeker net zo leuk zijn. Het is echt de moeite waard om langs te komen want het komt niet iedere dag voor dat je op de fiets van Tippiewan een proefrit kunt maken. Wij zijn dagelijks geopend van half 10 tot half 6.

Westfriese Beurs


Deel: ' Gooise vrouwen te koop op de Westfriese Beurs '
Lees ook