Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 07-12-2012

GOUDEN PLAAT VOOR JUNIOR SONGFESTIVAL FINALISTEN
Inschrijvingen JSF 2013 geopend

De finalisten van het AVRO Junior Songfestival werden vandaag in Z@pplive overvallen met een gouden plaat. De gezamenlijke cd met alle liedjes van de Nederlandse kindersterren is al meer dan 25.000 keer over de toonbank gegaan. De finalisten wisten nog van niets toen zij vanmorgen te gast waren in het jeugdprogramma. Presentatoren Sacha Visser en Evelien Bosch-Gademan toverden de gouden plaat tevoorschijn en verrasten de trotse zangtalenten.

De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van het Junior Songfestival zijn inmiddels weer van start gegaan. Jonge Nederlandse zangtalenten tussen de 10 en 15 jaar (individueel of in een groep van maximaal 6 kinderen) kunnen hun zelfgemaakte liedje inzenden. Het schrijven en/of componeren van de liedjes mag in samenwerking met een muziekleraar worden gedaan en moeten vooral in het Nederlands zijn gezongen en maximaal 2.45 minuten lang duren.

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 22 februari en kan via post of internet. Je kunt een cd of dvd opsturen of een Youtube filmpje van jouw zangkunsten posten en de URL invullen op het online inschrijfformulier.

Inschrijven via internet kan hier.
Inschrijven via post: AVRO Junior Songfestival 2011, Postbus 2, 1200 JA Hilversum

Juniorsongfestival.avro.nl; dé site over het Junior Songfestival.


Noot voor redacties

Deel: ' Gouden plaat voor junior songfestival finalisten '
Lees ook