---Persbericht---

Amsterdam, 7 mei 1999.

Spin Awards uitgereikt tijdens Internet Advertising

Dat Internet Advertising '99 hét congres is voor online adverteren, werd gisteren bewezen in de Escape in Amsterdam. Het evenement was een enorm succes en werd bijgewoond door ruim 300 deelnemers. Op de IAB Webdance - het feest ter afsluiting van de dag - gaf tout internettend Nederland acte de présence. Met 700 gasten, een stand-up comedian, een band en een vet jungelende DJ gaat het ongetwijfeld de boeken in als dé internetparty van het jaar.

Tijdens het Awarddiner na afloop van het congres werden de Zilveren en Gouden Spin Awards uitgereikt. De prijzen voor de beste online advertising-uitingen van het jaar gingen naar de volgende bedrijven:

Zilveren Spinnen:
Beste Banner: Monsterboard
Beste Branding Website: Brand Bier
Crossmediaprijs: Brand Bier
Interactieprijs: Doordat de meeste inzendingen niet voldeden aan de criteria en vaak niet interactief genoeg waren, is er in deze
categorie dit jaar geen prijs uitgereikt.
Beste Campagne: Rabobank

Gouden Spin:
De Gouden Spin Award ging dit jaar naar de Rabobank. De jury was het er unaniem over eens: de Rabobank leverde zowel de beste website als de beste internetcampagne.

Ook namens de publieksjury werden twee Zilveren Spinnen uitgereikt, in de categorieën Beste Website en Beste Banner. De gelukkige winnaars waren resp. Swatch en The Monsterboard.

Alle prijswinnaars staan tevens op http://www.internetadvertising.nl.

NetEvents
NetEvents, organisator van dit congres, heeft zich inmiddels gepositioneerd als de meest vooruitstrevende seminar- en opleidingsorganisatie voor de Nederlandse business-to-businessmarkt. De onderwerpen van de evenementen zijn altijd aan internet gerelateerd. NetEvents organiseerde eerder onder meer Webvertise'98, Automotive'98, New Marketing'98 en Electronic Retailing '99.

Deel: ' Gouden Spin Award voor Rabobank '
Lees ook