Grace Marine Technology voortaan Brunel Marine Technology

Amsterdam, 16 november 1999: Grace Marine Technology heeft onlangs haar naam gewijzigd in Brunel Marine Technology. Door nu direct onder de Brunel-vlag te opereren worden marktbewerking, continuïteit en efficiency nog beter gewaarborgd.

Er is momenteel op de arbeidsmarkt een grote vraag naar hoger opgeleiden met ervaring in de scheepsbouwindustrie en offshore voor functies als bedrijfsleiders, projectleiders en ingenieurs. Verwacht wordt dat deze behoefte de komende vijf jaar alleen maar zal stijgen. Brunel Marine Technology speelt in op deze vraag naar gespecialiseerde ingenieurs binnen de scheepsbouwindustrie.

Als specialist in scheepsbouw en offshore zet Brunel Marine Technology ingenieurs in bij haar opdrachtgevers op basis van detachering of via werving & selectie. Opdrachtgevers van Brunel Marine Technology bevinden zich in de scheepsbouw, jachtbouw, baggerij, offshore of zijn maritieme toeleveranciers.

Brunel Marine Technology is gevestigd in Rotterdam en Hoofddorp en is onderdeel van Brunel International N.V. . Brunel International N.V. opereert onder de volgende vier merken: Brunel, Multec, Euromatch en Brandstaff. Brunel als specialistenspecialist richt zich op ervaren specialisten met HBO- of WO-achtergrond voor specifieke niche markten. Multec richt zich op jonge ingenieurs en IT-ers. Euromatch bemiddelt in de sectoren economie, management, recht en accountancy. Brandstaff richt zich op technisch specialisten op LTS- en MTS-niveau.

Deel: ' Grace Marine Technology voortaan Brunel Marine Technology '
Lees ook