Persbericht Deventer, 5 augustus 1999

GrafiData Symposium op 29 september 1999

"Zonder omwegen van informatie naar publicatie". Onder die titel organiseert de GrafiData Groep wederom een symposium op 29 september aanstaande in congrescentrum Figi te Zeist. Aan bod komen toepassingen, trends, inzichten en vooruitzichten rondom digitalisering van informatie. In een middagbijeenkomst van 13.30 uur tot 18.00 uur, delen de volgende sprekers - met uiteenlopende achtergronden in de informatietechnologie - hun visie op de digitale wereld:
prof. dr. Cor Molenaar, houdt zich voornamelijk bezig met one-to-one marketingdiensten, is strategisch adviseur bij diverse grote bedrijven en doceert onder meer aan een MBA opleiding van de Erasmus Universiteit drs. ing. Richard Lamb, managing partner bij Adviesgroep Nieuwe Media en directeur van Interface Projects - Internet Consultancy Harry de Wit, business consultant publishing bij Cap Gemini.

Het symposium is bestemd voor iedereen die vakmatig te maken heeft met informeren en publiceren: managers, directie- en bestuursleden afkomstig uit
de Grafimedia- en uitgeversbranche, high tech industrie, groothandels, opleidingsinstituten en de overheid. Voor en na de lezingen worden in informatieve presentaties enkele diensten van GrafiData getoond. Deelname is kosteloos.

Informatie opvragen en aanmelden kan bij de GrafiData Groep: Postbus 2014
7420 AA Deventer
Telefoon 0570 - 609797 / Telefax 0570 - 609850
E-mail: comm@grafidata.nl / Website: www.grafidata.nl

Deel: ' GrafiData Symposium in Zeist '
Lees ook