Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Grand opening Club EPIC

Kaartverkoop Dana Winner gestart

LATTROP - De opening van Club EPIC belooft spectaculair te worden. De nieuwe club viert de opening namelijk drie dagen lang, met een lange rij artiesten. Op 22, 23 en 24 maart is het zover.

Het was een megaklus, maar de verbouwing van disco Tijs tot Club EPIC is een feit. Wie stiekem al een blik heeft geworpen in de nieuwste club van Twente, keek zijn ogen uit: een moderne grote zaal met prachtig podium, enorme dansvloer, opvallende LED-verlichting en heel veel technische snufjes. Zo hangen er bijvoorbeeld 38 movingheads, achttien parren, vijftien funstrips en 75 meter aan LED-verlichting ondersteund door 26kW geluid. "Het is helemaal geworden zoals ik had gehoopt en dat laat ik de bezoekers graag zien," aldus Bas Tijscholte. "Het team van Club EPIC is namelijk enorm trots op het resultaat en we hopen dat we iedereen heel veel leuke uitgaansavonden kunnen bezorgen. Daarom presenteren we met trots: Club EPIC, dé nieuwe uitgaansgelegenheid van Twente."

Grand opening

De opening wordt meteen goed gevierd, drie dagen lang met internationaal bekende artiesten.

Op vrijdag 22 maart is de grand opening voor de 16-plussers met rapper Sjaak. Sjaak maakte al furore met zijn hits met Ali B, YellowClaw,The PartySquad en Mr. Polska, nu gaat hij het Strijdersysteem aan met DJ Dennis. De club is open van 21.00 tot 3.00 uur.

Zaterdag 23 maart is het de beurt aan de 18-plussers. Er wordt gestart met DJ PUNISH, een mixend fenomeen als het gaat om de house & dance muziek. Daarna is het de beurt aan DJ-duo Bassanova en Moradzo die worden gezien als dé nieuwe sensatie van de Nederlandse dj-scene. Klaar om de wereld te veroveren, maar ze beginnen bij Club EPIC. De club is open van 22.00 tot 5.00 uur.

Op zondag 24 maart bestijgt Dana Winner het podium van Club EPIC. Al haar hits brengt de Vlaamse zangeres mee naar Lattrop. Zeker zijn van een entree? Koop dan een kaartje in de voorverkoop via www.clubepic.nl (ticketservice), of bij de boekhandels Heinink en Brummelhuis (in Denekamp, Tubbergen, Oldenzaal en Ootmarsum). Ze kosten 6 euro per stuk. Club EPIC is open van 20.00 tot 2.00 uur voor het publiek van 18 jaar en ouder.

Pasen

Het feest bij Club EPIC krijgt meteen een groot vervolg, want in het Paasweekende is de club ook drie dagen open. Met op vrijdag 29 maart de clubavond EPIC on Friday (16+) met dj's in alle area's, shotjes, drankjes en een overweldigende lichtshow, zaterdag 30 maart EPIC Easter met DJ Tommy Creek! (18+), en op zondag 31 maart een lange dj-set van Gregor Salto. Gregor is internationaal bekend door zijn samenwerking met Laidback Luke, Afrojack, Sidney Samson en natuurlijk Rihanna.

Voor de verdere line-up artiesten van komende weken check de website www.clubepic.nl.

Deel: ' Grand opening Club Epic '


Lees ook