Ingezonden persbericht


Gratis Bloeddrukmetingen Persbericht
Thuiszorgwinkel Deventer 20 maart 2012

De Thuiszorgwinkel Deventer biedt gratis bloeddrukmetingen aan op woensdag 4 april tussen 10.00 en 15.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig; men kan gewoon binnenlopen. De bloeddruk wordt gemeten met een automatische bloeddrukmeter. Na de meting staan de medewerkers klaar om vragen te beantwoorden en tips te geven.

Regelmatige bloeddrukcontroles zijn belangrijk, omdat een hoge bloeddruk een risico kan vormen voor de gezondheid van hart en nieren. Bloeddruk is een maat voor de druk die het bloed op de vaatwanden uitoefent als het door de bloedvaten wordt gepompt. De bloeddruk varieert van moment tot moment. Sport en beweging, stress en emoties kunnen de bloeddruk tijdelijk laten stijgen. Zo'n tijdelijke stijging is heel normaal, het is niet hetzelfde als een verhoogde bloeddruk.

Bij de Thuiszorgwinkel zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken, zoals een bloeddruk- of vetmeter. De winkelmedewerkers geven graag deskundig advies.

Het adres van de Thuiszorgwinkel Deventer is Koggeschip 202, 7429 BG Deventer. Elke eerste woensdag van de maand kan men in de Thuiszorgwinkel Deventer tussen 10.00 en 15.00 uur terecht om gratis de bloeddruk te laten meten. Kijk voor meer informatie op www.vegro.info of bel gratis naar 0800 - 2 88 77 66.

Einde persbericht

Deel: ' Gratis bloeddruk meten in Thuiszorgwinkel Deventer '
Lees ook