Gratis gamedesign opleiding voor wie een goed game-idee heeft


AMSTERDAM, 20141003 -- Gameskool organiseert een wedstrijd waarmee een gratis game opleiding gewonnen kan worden. Iedereen die een goed of origineel idee voor een game heeft, of die goed is in het maken van game-art kan meedoen. De inzenders van de beste ideeën en mooiste game graphics kunnen een game opleiding van 9 maanden bij Gameskool winnen.

Voor wie al een tijdje rondloopt met een geweldig game-idee, maar niet weet hoe die game moet worden ontwikkeld is deze wedstrijd dé kans om het te leren. Ook wie goed is in het tekenen van gamesprites kan meedoen. Voor 25 oktober aanstaande kan het gameconcept (maximaal een half a4-tje) of de game-art (maximaal 1 a4-tje) digitaal ingestuurd worden naar prijsvraag@gameskool.nl.

Meer info: https://gameskool.nl/weblog/2014/09/23/gameskool-prijsvraag-win-mooie-prijzen/

Over Gameskool
Gameskool is een online gamesopleiding die nu al meer dan 3 jaar bestaat en reeds vele cursisten met een certificaat heeft afgeleverd. Bij Gameskool leer je zelf een game ontwerpen, vormgeven en produceren. Maar ook andere aspecten van gameproductie komen aan bod zoals de conceptontwikkeling, de verschillende gamegenres, de tools die nodig zijn voor gamedevelopment, games en audio, 3d en het testen van games. Het is een ideale vooropleiding voor een MBO/HBO of Universitaire gameopleiding of voor beginnende "Indie" gamedevelopers.


Deel: ' Gratis gamedesign opleiding voor wie een goed game-idee heeft '
Lees ook