Gratis Hulp Nabestaanden Vliegtuigcrash MH17


UDEN, 20140728 -- Data Recovery Nederland in Uden, biedt nabestaanden van de slachtoffers van vlucht MH17 gratis data recovery service. Voor eventuele resten van datadragers van de slachtoffers zoals laptops, externe harde schijven, usb sticks, foto camera’s, SD kaarten en tablets, kunnen de nabestaanden terecht bij Data Recovery Nederland in Uden.

Wij bieden een volledig kosteloze recovery service aan de nabestaanden om eventuele persoonlijke data van de slachtoffers te achterhalen zoals belangrijke documenten en foto’s vanuit de gevonden spullen. Wij zijn trots op de getoonde solidariteit en samenhorigheid van de Nederlandse bevolking na deze verschrikkelijke gebeurtenis. Data Recovery Nederland draagt graag een steentje  bij. Aldus de woordvoerder van Data Recovery Nederland de Heer H. Ghilav.

Het Udense datarecovery-bedrijf heeft vaker te maken met recovery opdrachten na een dramatische auto- of motorongeluk en  na water- of brandschade. Zelfs in de ergste gevallen zijn er vaak nog wel mogelijkheden om data te achterhalen.

Nabestaanden kunnen via onderstaande gegevens contact opnemen:

Data Recovery Nederland
Rondweg 55
5406 NK  UDEN
0413 270 314
info@datarecoverynederland.nl
www.datarecoverynederland.nl


Deel: ' Gratis Hulp Nabestaanden Vliegtuigcrash MH17 bij Data Recovery '
Lees ook