Ingezonden persbericht


Gratis naar PANN-on-Tour met GGD Arnhem!

Tijdens het PANN-on-Tour feest in het Arnhemse Luxor Live zijn professionals van de GGD aanwezig om je gratis te vaccineren tegen Hepatitis B. Laat jij je tijdens dit feest vaccineren dan kun je ook nog eens gratis naar dit feest, gratis naar het slotfeest van de Nationale Coming Out dag en krijg je een gratis toegangsbewijs voor gaysauna Steamworks.

Naast het organiseren van wilde feesten, heeft PANN ook een serieus gezicht. PANN heeft namelijk een gemeenschappelijk doel met de GGD: het stimuleren van SOA-preventie. Daarom komen professionals van de GGD onze feesten regelmatig bezoeken om mannen te vaccineren tegen Hepatitis B. Dit keer dus ook tijdens het PANN-on-Tour in Arnhem.

Het is als homojongen erg belangrijk om je tegen Hepatitis B te laten vaccineren. Het komt namelijk veel voor onder mannen die seks hebben met mannen! Het is na HIV de meest ernstige soa! En er bestaat gelukkig een vaccinatie tegen Hepatitis B.

Hoe werkt het?
Om gratis naar dit PANN-on-Tour feest te kunnen, moet je eerst gewoon een kaartje kopen. Tijdens de vaccinatie ontvang je van GGD Arnhem je 6 euro terug. Ook ontvang je dan van de GGD een toegangskaartje voor het slotfeest van de Nationale Coming Out dag in Club Style, op 11 oktober in Arnhem. En krijg je een gratis toegangsbewijs voor de populaire gaysauna Steamworks in Arnhem.

De actie geldt voor zowel de eerste prik als de herhalingsprikken.

Als je meer informatie over Hepatitis B (vaccinatie) wil of je hebt nog andere vragen, dan kun je GGD Arnhem bereiken op www.hulpverleninggelderlandmidden.nl of bel met bel 026-3775077.

Zoekwoorden:

Deel: ' Gratis naar PANN-on-Tour met GGD Arnhem '
Lees ook