Gratis software voor samenvoegen Exact Online met Word sjablonen


HARDERWIJK, 20140630 -- Met één simpele druk op de knop een seriebrief maken? Dat kan nu met Invantive Composition en Exact Online. Bespaar nu geld door Word sjablonen te combineren met gegevens vanuit Exact Online. Deze gratis versie is nu nog tijdelijk te downloaden op de website van Invantive.

Gemakkelijk gegevens uit Exact Online verwerken
De gratis versie van Invantive Composition voor Exact Online biedt de gebruiker veel mogelijkheden. Zo zijn ingewikkelde handmatige handelingen niet meer nodig.  Het opstellen van complexe documenten met sjablonen kan nu automatisch. Eén druk op de knop zorgt ervoor dat de juiste gegevens gegenereerd worden in een mooi document. Herhalende en handmatige activiteiten zoals offertes, pakbonnen of jaarverslagen opstellen zorgt onbewust voor fouten. De Exact Online editie van Invantive Composition biedt een gebruiksvriendelijke manier van automatisch en efficiënt  generen en opstellen van complexe documenten.

Lagere arbeidskosten
Naast een foutief opgesteld document scheelt het ook enorm in de arbeidskosten. Medewerkers hoeven dus geen extra tijd in ingewikkelde handelingen te steken.  Bovendien komen er geen extra programmeerwerk of extra downloads naar Excel bij kijken. Hierdoor ligt de focus echt op de bedrijfsvoering en niet op de technologie.

Voor iedereen
De Exact Online editie van Invantive Composition voor Word is een bedrijfsoplossing waarmee u sjablonen kunt samenvoegen met gegevens uit de Exact Online cloud. Het kan uitgebreid worden via een plug-in architectuur voor complexe taken. De documenten worden direct samengesteld in Microsoft Word. Sjablonen kunnen worden samengesteld door personeel zonder IT-opleiding en zonder kennis van programmeren en SQL. De modeldefinitie van Exact Online kan gedeeld worden over alle Word sjablonen.

Tijdelijk gratis versie
De versie van Exact Online met Invantive Composition is nu nog tijdelijk gratis verkrijgbaar in de store op de website van Invantive. Vanaf 1 oktober 2014 kost het slechts €5,- per maand per gebruiker.

Over Invantive
Naast Invantive Composition voor Exact Online levert Invantive sinds 1992 andere softwareoplossingen voor projectmatige werkende bedrijven. De softwareoplossingen van Invantive zijn er  voor bedrijven uit de vastgoed, financiële, bancaire, groenbeheer, technologie en ICT sector. De ervaring en kennis van het bedrijf stelt het in staat om complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren.


Deel: ' Gratis software voor samenvoegen Exact Online met Word sjablonen '
Lees ook