Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 29 augustus 2001

Alleen voor 55-plussers en bejaarden
GRATIS TAXIRIT NAAR GELDROPSE KERMIS

Maandagmiddag 3 september is er op de Geldropse kermis een speciale seniorenmiddag voor 55-plussers en bewoners van bejaarden- en verzorgingstehuizen. Zij worden thuis met taxi's afgehaald en gratis naar de kermis gereden. Vanaf 13.00 uur rijdt taxibedrijf Van der Stappen naar de diverse tehuizen om de kermisbezoekers per rolstoeltaxi op te halen. Mensen van 55 jaar en ouder die zelfstandig wonen, worden vanaf 14.00 uur opgehaald. In dit artikel leest u hoe u de gratis taxirit kunt reserveren.

De taxirit is een combinatierit binnen Geldrop, wat betekent dat er tegelijkertijd meerdere mensen zullen worden meegenomen. Als u naar Van der Stappen belt, krijgt u een tijdstip te horen waarop u ongeveer wordt opgehaald. Houdt u rekening met enige speling; de taxi is immers afhankelijk van het aantal mensen wat moet worden opgehaald. Om de ritten vooraf te kunnen plannen, wordt u vriendelijk verzocht om de rit 's ochtends te reserveren. Dit kan via telefoonnummer 2867665.

U wordt afgezet bij bloemenzaak Artisjok aan de Heuvel 19. Vanaf deze plaats kunt u ook weer instappen om naar huis te worden gebracht. Tot uiterlijk 18.00 uur kunt u gebruik maken van het gratis taxivervoer terug naar huis. Uiteraard zijn eventuele (klein)kinderen ook van harte welkom op de kermis; zij kunnen eveneens gebruik maken van deze regeling.

Deel: ' Gratis taxirit naar Geldropse kermis voor 55-plussers '
Lees ook