Ingezonden persbericht


Gratis tools en services voor webmasters op de nieuwe website van Panda Software

De internationale antivirus ontwikkelaar biedt de mogelijkheid aan webmasters om real-time informatie over virussen aan hun webpagina s toe te voegen.

VILVOORDE, 24 MAART 2003

De nieuwe corporate website van Panda Software (http://www.pandasoftware.com), geeft de kans aan alle webmasters om uitgebreide, real-time virusinformatie toe te voegen aan hun websites. Het bedrijf heeft zes speciale tools ontwikkeld om websites een toegevoegde waarde te geven.

De tools en de services die door Panda Software aan webmasters worden aangeboden, kunnen eveneens gebruikt worden om een volledig virushoofdstuk op de site aan te wijden. Het aanbod aan tools gaat van het laatste nieuws over de meest recente virussen tot een middel om geïnfecteerde computers op te kuisen.

De tools en services die beschikbaar zijn omvatten:


- De Panda Virusometer, die de kans op virusinfectie van een computer evalueert en de draagwijdte van het potentieel gevaar berekent.

- De Panda Software interactive Virus Map, is een real-time geografische display die de impact van virussen over de hele wereld weergeeft.

- Panda ActiveScan is één van de meest krachtige antivirus scanners op het web. De online scanner detecteert en elimineert op aanvraag virussen die zich in de computer kunnen bevinden.

- Panda Quick Remover repair utilities, is ontworpen om virussen te elimineren en de schade die het teweeggebracht heeft aan de computer te herstellen.

- Panda Virus News, geeft de laatste up-to-date nieuwsflash van de meest recente en actieve virussen.

- Top Viruses, is een tool die een ranking geeft van de meest gevaarlijke virussen over de hele wereld op eender welk moment.
De codes voor deze tools vindt u op; http://www.pandasoftware.com/partners/webmasters/.

U moet enkel de tool selecteren die u wenst, uw e-mail ingeven en de desbetreffende URL. Daarna krijgt u toegang tot de pagina met de HTML codes. Webmasters ontvangen ook een kopij via e-mail.

Wie is Panda Software ?

Panda Software (http://www.pandasoftware.com) is een vooraanstaande internationale ontwikkelaar van antivirussoftware voor alle typen klanten: grote ondernemingen, midden- en kleinbedrijf en thuisgebruikers. De 100% in-huis ontwikkelde technologie heeft al meerdere awards en kwaliteitscertificeringen ontvangen van wereldwijde erkende instituten zoals WestCoast labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van uitmuntende klantenservice en het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken zoals een 24u/365d per jaar non-stop verzekering heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bilbao, Spanje en het bedrijf telt wereldwijd meer dan 45 vestigingen.

Voor meer informatie :

Deborah Dupaix

Marketing & Communicatie

d.dupaix@pandasoftware.be

Deel: ' Gratis tools en services voor webmasters op nieuwe site Panda Software '
Lees ook