Speciaal programma van Inxight voor non-profit organisaties:

Gratis tools voor ontwerp van interactieve site maps

Amstelveen, 15 februari 1999
Inxight Software, een Xerox New Enterprise onderneming, heeft een programma aangekondigd waarbij haar Hyperbolic Tree technologie gratis ter beschikking wordt gesteld aan non-profit organisaties en onderwijsinstellingen. De gratis tools stellen webmasters in staat binnen één scherm een intuïtief en interactief overzicht van de website (site map) te maken, waarmee bezoekers informatie snel en eenvoudig kunnen vinden.

De tools omvatten software die automatisch de inhoud van een website in kaart brengen in een 'boom-structuur'. Daarnaast is er een eenvoudig te gebruiken functionaliteit voor het aanbrengen van aanpassingen, waardoor een Hyperbolic Tree site map ontstaat met kleurcoderingen voor verwante onderwerpen en directe links om door te klikken naar pagina's met relevante informatie.

Non-profit organisaties en onderwijsinstellingen kunnen nagaan of zij in aanmerking komen voor dit programma op Inxight's website www.inxight.com. Demonstraties van de wijze waarop de Hyperbolic Tree technologie wordt ingezet voor website-navigatie zijn te vinden op www.inxight.com/htdemo.html.

Hyperbolic Tree
Hyperbolic Tree is een user interface component gericht op de vele applicaties voor toegang, beheer, organisatie en gebruik van omvangrijke databestanden zoals productcatalogi, documentverzamelingen en informatiestructuren op websites.

Inxight Software
Inxight ontwikkelt componentsoftware die, opgenomen in producten van andere software-ontwikkelaars, toegang tot en beschikbaarheid van digitaal opgeslagen informatie verbetert en vereenvoudigt. Voorbeelden van producten zijn linguïstische software voor het vinden en analyseren van tekstmatige informatie en grafische user interfaces voor het oproepen, visueel weergeven en analyseren van informatie. Afnemers van de Inxight componentsoftware zijn ondermeer Verity, InfoSeek, Oracle, America Online, NetCarta en Fujitsu.

Deel: ' Gratis tools voor ontwerp van interactieve site maps '
Lees ook