InterSystems biedt ontwikkelaars een gratis versie aan van bekroonde Caché e-DBMS voor Windows of Linux

Brussel, 22 november 1999 - Postrelationele databasespecialist, InterSystems kondigt aan dat zij ontwikkelaars gratis een 'single user' licentie aanbieden van de bekroonde Caché e-DBMS en ontwikkelomgeving voor Windows of Linux.

Ontwikkelaars kunnen de gratis licentie van Caché downloaden van het Internet of een aanvragen op Cd-rom. Caché is de e-DBMS voor het postrelationele tijdperk en biedt nieuwe technologie voor Internetgebruik, hoge prestaties en schaalbaarheid voor transactieverwerking en is compatibel met bestaande systemen.

Caché kan deze oplossing bieden door een unieke combinatie van technologieën: objecten om de data te modelleren op een intuïtieve manier, een Transactioneel Multidimensionaal Data Model dat zuinig omgaat met systeembronnen en toch snel en schaalbaar is en geoptimaliseerde SQL voor de samenwerking met andere databases.

Sinds het begin van de actie deze maand zijn er al tientallen licenties gegeven aan ontwikkelaars in de Benelux. Om in het bezit van een gratis single user Caché licentie te komen kunnen ontwikkelaars een kopie downloaden via het Web op www.LicenseToSpeed.com, contact opnemen met InterSystems op nummer +44 1753 855450 of door een E-mail te sturen naar marketing@intersys.com .

Over InterSystems
Met het hoofdkantoor in Cambridge, MA, is InterSystems Corporation (www.LicenseToSpeed.com) de toonaangevende leverancier van high performance database systemen, met meer dan twee miljoen gebruikers wereldwijd. InterSystems' vlaggeschip, Caché, is een postrelationele database met een multidimensionele data server en applicatie server. Door supersnelle SQL en 'object-enabled' architectuur aan te bieden, levert Caché baanbrekende technologie voor schaalbare Web en cliënt/server toepassingen met een korte ontwikkeltijd.

Redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Hinke de Koning Communicatie
Tel: +31 (0)187 470233
e-mail: pers@dekoningcom.nl

Hinke de Koning Communicatie
Postbus 210
3240 AE Middelharnis
Tel. +31 (0) 187 470233
Fax. +31 (0) 187 470230
https://www.dekoningcom.nl

Deel: ' Gratis versie Caché e-DBMS voor ontwikkelaars '
Lees ook