Gratis voorstellingen in het Slottuintheater op zondag 27 juni

Een koperquintet, een fanfare, popmuziek, kindertheater en volksdansertjes zijn de ingrediënten van een gratis middag voor het hele gezin in het Slottuintheater in Zeist. Zondag 27 juni is jong en oud vanaf 13.30 uur welkom in het openluchttheater achter Slot Zeist. De toegang is gratis en alle bezoekers mogen komen en gaan wanneer ze dat zelf willen.

Het Dr. Engelhardcorps is in al zijn vormen aanwezig op zondag 27 juni. Een koperquintet uit het Dolderse orkest bijt het spits af met een klassiek getint optreden. Uit de gelederen van hetzelfde corps treedt ook een blaaskapel op en de jongste garde laat eveneens van zich horen. Maar het corps speelt ook in voltallige samenstelling. Deze optredens worden afgewisseld door een theatervoorstelling voor kinderen, van Kindertheater Ondersteboven: Flosje en Blosje gaan picknicken. Verder dansen de jonge leden van volksdansgroep Hoki Poki, en het koor Full Color zingt popmuziek in diverse genres.

De middag begint om half twee en duurt ongeveer tot half vijf. De toegang tot het Slottuintheater is gratis. Het bezoek mag bovendien vrij in- en uitlopen. Het Slottuintheater ligt achter Slot Zeist, aan de Zinzendorflaan 1. Het openluchttheater is bereikbaar via de witte brug aan de achterkant van het Slot.

Voor meer informatie kunt u de infolijn bellen: 030-6910465. Dat kan 24 uur per dag.

 

Beestenbende speelt de Vier Jaargetijden in kindervoorstelling in Slottuintheater

Stichting Beestenbende komt terug in het Slottuintheater! Op woensdag 30 juni komt de groep van Philipp Ziegler met de voorstelling De Vier Jaargetijden. Dit theaterstuk wordt opgevoerd door kinderen uit het Asielzoekerscentrum Zeist, samen met medewerkers van de Beestenbende.

Beestenbende luisterde eerder de opening van het zomerseizoen in het Slottuintheater op met de première van het stuk Evolutie. Rillingen liepen de bezoekers over het lijf bij het zien van het enthousiasme waarmee de jongeren uit het AZC Zeist dat stuk opvoerden. Wie nog een keer wil genieten van het ontroerende en aanstekelijke werk van de Beestenbende, moet woensdag 30 juni om 14.30 uur beslist klaar zitten in het Slottuintheater. Wie Beestenbende nog niet kent, mag deze kans op een kennismaking niet missen!

Het stuk de Vier Jaargetijden is gemaakt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het is een feest ter ere van de vier seizoenen zoals wij die in onze streken kennen. Sprookjes en folklore zijn er in verwerkt, en verschillende kleuren, decors, karakters en muziek geven elk seizoen een eigen sfeer en uitstraling.

Zoals altijd zijn de voorstellingen die de Stichting Slottuintheater onder haar hoede heeft gratis toegankelijk. U mag komen en gaan wanneer u dat wilt, maar zeker in dit geval kunt u er beter vanaf de eerste minuut bij zijn.

Het Slottuintheater ligt achter Slot Zeist, aan de Zinzendorflaan 1. Het openluchttheater is bereikbaar via de witte brug aan de achterkant van het Slot. Voor meer informatie kunt u de infolijn bellen: 030-6910465. Dat kan 24 uur per dag.

Resterende voorstellingen in het seizoen 1999:

De zondagen (aanvang 13.30 uur)

27 juni

4 juli

18 juli

25 juli

1 augustus

15 augustus

29 augustus

De woensdagen (aanvang 14.30 uur)

30 juni

18 augustus

25 augustus


________________________

Voor meer informatie kunt u terecht bij de Stichting Slottuintheater: Wil Hoppenbrouwer, tel. 030-6959909, of Hans van Oosterhoudt, tel. 030-6910840. Faxen kan naar nummer 030-6910463, e-mailen naar

Deel: ' Gratis voorstellingen in het Slottuintheater Zeist '
Lees ook