GREAT PLAINS BENELUX KONDIGT PARTNERSHIP MET
TEQ/TAYLOR AAN

23 augustus, 1999 - Great Plains Benelux B.V., vestiging van Great Plains (NASDAQ: GPSI), toonaangevend leverancier van accounting en financiële management software voor middelgrote bedrijven, heeft een Business Partnership met TEQ/Taylor aangekondigd.

Great Plains Benelux is sinds oktober 1998 in Amsterdam gevestigd en concentreert zijn activiteiten op het opbouwen van een netwerk van Business Partners in Nederland, België en Luxemburg. Great Plains verkoopt zijn software producten exclusief via haar indirect kanaal van Business Partners. Door dit partnership met TEQ/Taylor wordt Great Plains' ondersteuningsnetwerk van specialisten op het gebied van financiële systemen voor haar klanten in de Benelux nog verder uitgebreid.

TEQ/Taylor, onderdeel van TEQ International, is in 1993 opgericht door Leslie Taylor en Freek Stoffel. TEQ/Taylor is gespecialiseerd in het realiseren van concrete en meetbare verbeteringen in de bedrijfsvoering. Door gebruik te maken van haar unieke 'quick scan' analysemethode, is TEQ/Taylor in staat om een bedrijf in korte tijd door te lichten en aanbevelingen te doen omtrent mogelijke verbeteringen in de bedrijfsvoering. Bovendien is TEQ/Taylor in staat deze verbeteringstrajecten zelf te begeleiden en implementeren. Naast expertise op het gebied van bedrijfsvoering beschikt TEQ/Taylor over een groot aantal specialisten op gebieden als ERP, CRM en E-commerce. Samen met haar zusterbedrijven binnen TEQ International, biedt TEQ/Taylor een totaal pakket aan consultancy diensten, van 'klassieke' IT ondersteuning tot en met complexe, internationale implementatie- en verbeteringsprojecten.

TEQ/Taylor - met vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, de Verenigde Staten, Mexico, Latijns Amerika en het Midden Oosten - richt zich voornamelijk op ondernemingen in het middensegment in binnen- en buitenland. De software van Great Plains voldoet aan twee belangrijke voorwaarden voor bedrijven uit dit segment: snelheid van handelen en bedieningsgemak. Doordat de software van Great Plains geheel gebaseerd is op Microsoft technologie, is de herkenning bij de gebruikers groot en de acceptatiegraad hoog. Daarnaast biedt Great Plains' software de mogelijkheid om de functionaliteit van het systeem precies af te stemmen op de wensen van de klant. TEQ/Taylor verwacht dan ook dat dit software pakket precies aansluit op de behoefte van de bedrijven in het middensegment en daardoor in de komende jaren een enorme groei gaat doormaken.

Door de inbreng van haar kennis op het gebied van bedrijfsprocessen en implementatieprojecten enerzijds en technische applicatie-expertise en faciliteiten (hosting) van TEQ international anderzijds, verwacht TEQ/Taylor als partner van Great Plains Benelux een unieke combinatie van diensten in het middensegment te kunnen aanbieden.

Leslie Taylor, Founder of TEQ/Taylor, "By becoming a Partner of Great Plains Benelux, we will be improving our ability to realise our promise to our customers: to clean all the redundancy out of your business processes to establish a simpler, more efficient way of working."

Great Plains groeit bijzonder snel in de Europese markt met succesvolle ondernemingen in Groot-Britannië, Duitsland, Scandinavië, Polen, de Tsjechische Republiek en Portugal. Directeur van Great Plains Benelux, Roel Decneut, legt uit: "Wij verwachten dat TEQ/Taylor een voorname bijdrage zal leveren aan Great Plains, op een internationaal niveau. Het is precies dit soort 'global SuperVAR' die in de komende eeuw de middenmarkt zal overheersen."

Over Great Plains
Great Plains Benelux is sinds oktober 1998 gevestigd in Amsterdam, Nederland. Great Plains (NASDAQ: GPSI) is een toonaangevende leverancier van op Microsoft Windows NT en SQL Server gebaseerde, op de hele onderneming gerichte oplossingen aan de middenmarkt. Met de prijswinnende producten en diensten van het bedrijf worden essentiële bedrijfsfuncties geautomatiseerd en wordt de strategische waarde van financieel en operationele informatie verrijkt. De producten en diensten van het bedrijf worden verkocht en geïmplementeerd via zijn uitgebreide netwerk van onafhankelijke partner-organisaties over de hele wereld.

Voor meer informatie over Great Plains en kopieën van andere persberichten, kunt u Great Plains' web-site bezoeken: http://www.greatplains.com

Noot aan de redactie - voor nadere informatie:
Roel Decneut, Managing Director, Great Plains Benelux, tel: 020 5106969, e-mail: rdecneut@greatplains.nl
Josephine Timmins/Bob Dearsley, ITPR, tel: 00 44 181 405 6440, e-mail: jtimmins@greatplains.nl
Dick Endeveld, TEQ/Taylor tel: +31 20 488 4798, dendeveld@taylor-and-co.com

Deel: ' Great Plains Benelux kondigt partnership met TEQ/Taylor aan '
Lees ook