Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Jaarverslag WVT en heruitgave brochure Grenzeloos Wandelen Brugge, 21/3/2000
Recent werd het jaarverslag 1999 van de West-Vlaamse Vereniging voor de Vrije Tijd vzw (WVT) gepubliceerd.

GRENZELOOS WANDELEN IN DE WESTHOEK EN NOORD-FRANKRIJK

De kaart Grenzenloos wandelen in de Westhoek, de Leie -en Scheldevallei en La Flandre Française toont een aantal wandelroutes aan weerszijden van de Belgisch-Franse grens. Rustige stranden, uitgestrekte polders, sfeervolle dorpen en prachtige panoramas wachten om door de wandelaars te worden ontdekt. Elke wandeling is goed voor twee tot drie uur rustig wandelen op verkeersvrije en vaak verkeersarme wegen en paden. Ideaal voor een namiddag pure ontspanning in familieverband. De kaart geeft een overzicht van in totaal 39 bewegwijzerde wandelroutes(16 wandelroutes langs Vlaamse zijde, 23 langs de Franse zijde).

Per route is er een gedetailleerde brochure voorzien met op de achterzijde een duidelijke wandelkaart. Deze wandelbrochures kunnen bij het Comité Départemental du Tourisme du Nord of bij Westtoerisme worden besteld.

De heruitgave van de viertalige brochure werd in een oplage van 45.000 ex. gedrukt. Ze is gratis beschikbaar in alle toeristische diensten van de regio, bij het Comité Départemental du Tourisme du Nord en bij Westtoerisme.

Westtoerisme vzw
Kasteel Tillegem
8200 Brugge
tel: 32 50 38 02 96
fax: 32 50 38 02 92

Comité Départemental du Tourisme du Nord
6, rue Gauthier du Châtillon
BP 1232
F-59013 Lille Cedex
tel: 33 320 57 59 59
fax: 33 320 57 52 70

Deze brochure is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen en het Comité Départemental du Tourisme du Nord in het kader van het project Grensoverschrijdend recreatief medegebruik Noord-Frankrijk. Dit project werd gefinancierd door de Europese Unie, Toerisme Vlaanderen, de Provincie West-Vlaanderen en het Conseil Général du Tourisme.

MEER INFORMATIE OMTRENT HET JAARVERSLAG EN DE HERWERKTE WANDELBROCHURE KUNT U BEKOMEN BIJ DE WEST-VLAAMSE VERENIGING VOOR DE VRIJE TIJD BIJ PATRICK GELDHOF OP NUMMER : 050/40.70.41

Deel: ' Grenzeloos wandelen in Westhoek en Noord-Frankrijk '
Lees ook