Provincie Utrecht

Persbericht

"Ze was gericht op draagvlak én resultaat en heeft daarmee veel bereikt."

Griffier bij vertrek van directeur Mw. Van Unen:

25-06-2002
Met ingang van 1 september 2002 zal mevrouw J.A.M. van Unen haar functie bij de provincie Utrecht neerleggen. Mevrouw van Unen was bij de provincie vanaf 1 oktober 1998 directeur van de dienst Ruimte en Groen. Zij zal haar loopbaan voortzetten als directeur van Stichting Philadelphia Zorg. Stichting Philadelphia Zorg is een landelijke netwerkorganisatie die hulp, begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen met een handicap en anderen die zorg behoeven. In haar nieuwe functie zal mevrouw Van Unen optreden als voorzitter van de directie.

Mevrouw Van Unen begon haar carrière als leerkracht op een school voor moeilijk lerende kinderen. In haar functie bij de Stichting Philadelphia zal zij zich opnieuw inzetten voor de sociale sector. Na haar studie pedagogie en andragogie was mevrouw Van Unen verbonden aan de Hogeschool van Utrecht als docent onderwijskunde. Vervolgens werkte zij bij de gemeente Amsterdam in de functie van inspecteur voor het speciaal onderwijs.

Na tien jaar verruilde mevrouw Van Unen de gemeente Amsterdam voor de stad Enschede, waar zij directeur was van de Welzijnsdienst. In 1998 trad zij toe tot de directie van de provincie Utrecht als directeur van de dienst Ruimte en Groen. De provincie zal mevrouw Van Unen missen, aldus griffier H.H. Sietsma. "Ze was gericht op draagvlak én resultaat en heeft daarmee veel bereikt".

Interne en externe relaties zijn van harte uitgenodigd afscheid te komen nemen van Mw. Van Unen op 18 juli 2002 vanaf 16.30 uur in de Vrede van Utrecht-zaal, Pythagoraslaan 101, 3508 TH Utrecht.

Meer informatie: Adelei van der Velden, telefoon 258 3325 of Adelei.van.der.Velden@Provincie-Utrecht.nl

Deel: ' Griffier bij vertrek van directeur Mw. Van Unen '
Lees ook