Voor directe publicatie

16 april1999

GROEI GEZONDHEIDSNET® ZET DOOR

De belangstelling voor GezondheidsNet groeit enorm! Het is de best bezochte Nederlandstalige gezondheidssite op Internet. In de maand maart bezochten ruim 33.000 mensen de site, 20 % meer dan de maand ervoor. Uit recent onderzoek blijkt dat de bezoekers voor 70% uit vrouwen bestaan. De gemiddelde tijd die men op GezondheidsNet doorbrengt is bijna 7,5 minuut. Ook wordt de site steeds uitgebreid met nieuwe onderwerpen en blijft het bezoek aan het forum stijgen.

Omdat een groeiend aantal mensen last van allergie heeft, zal in mei het thema allergie centraal staan. In het kader van dit thema zal aandacht besteed worden aan de verschillende vormen van allergie, zoals hooikoorts, astma, eczeem en voedingsmiddelenallergie. Verder worden handige tips en adviezen gegeven hoe met allergie om te gaan en wat men er tegen kan doen.

Samenwerking
GezondheidsNet stelt zich ten doel om met een groot aantal instanties, fabrikanten en organisaties op gezondheidsgebied samen te werken. Samenwerkingsverbanden bestaan inmiddels met meer dan 400 gezondheidssites, waaronder alle patiëntenverenigingen.

Deel: ' Groei GezondheidsNet zet door '
Lees ook