Vakantie! De reisbeurs van het noorden.

Vanaf nu heeft het noorden een eigen reisevenement!!!

Vakantie! is een initiatief van Haskia Kramer van Reisburo Internoord in Groningen en Projectbureau Creutzberg. Achterliggende gedachte is dat voor veel mensen in het noorden de landelijke vakantiebeurs in Utrecht te ver weg is. Slechts drie procent van de bezoekers komt namelijk uit de noordelijke provincies. Hoog tijd dus om een eigen reisbeurs voor het noorden te organiseren.

Deze beurs biedt u de mogelijkheid kennis te maken met touroperators, direct sellers, verkeersbureaus uit binnen en buitenland en diverse aanbieders van aanverwante producten en diensten. Ook de stad Groningen en een aantal regionale attracties zullen zich op de beurs presenteren. Op de beurs zal aandacht worden besteed aan het thema "gezond op reis" in samenwerking met de noordelijke GGD-en en Tropenzorg. Kortom iedereen die de reislustige Nederlander iets te bieden heeft zal aanwezig zijn!!

Alles wordt in het werk gesteld om het voor u een interessant, maar ook gezellig dagje uit te maken. In een ruimte naast de beurs zullen in de vorm van film, video en dia’s landenpresentaties worden vertoond. Een podium met terras vormt het middelpunt van de beursvloer. De stands staan als zonnestralen om dit middelpunt geplaatst. Dit zal de vakantiestemming ongetwijfeld al een stapje dichterbij brengen. Verder zal het podium worden gebruikt voor diverse optredens.

Waneer?

Vakantie vindt plaats op Vrijdag 29 januari 1999 van 12.00 tot 20.00 uur

Feestelijke opening om 14.00 uur!!!!!!!!

Zaterdag 30 januari 1999 van 10.00 tot 17.00 uur

Zondag 31 januari 1999 van 10.00 tot 17.00 uur

Waar?

In de Martinihal te Groningen.

De Martinihal Groningen is gelegen aan de autosnelweg A7 en wordt duidelijk aangegeven met ANWB-borden en beschikt over ruime parkeerfaciliteiten. Zie ook P + R.

Wat kost het?

Volwassenen f 7,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar f 2,50
Kinderen van 0 t/m 3 jaar gratis

Via diverse kanalen zullen er kortingskaarten voor de beurs worden verspreid. Hiermee kan f 2,50 korting op de entreeprijs worden verkregen. In ieder geval nemen vrijwel alle noordelijke reisburo’s deel aan deze actie en ook Super de Boer, McDonald's, Restaurant Le Connaisseur, Restaurant Humphrey’s en alle bibliotheken in Drenthe zullen meewerken. Verder zullen deze kortingskaarten in de maand januari worden uitgedeeld in de grotere winkelcentra en bij festiviteiten in de noordelijke regio. Ook kunt u op deze site kortingskaarten aanvragen.

De Doe Een Wens Stichting Nederland

Vakantie! is verbonden aan een goed doel: de Doe Een Wens Stichting Nederland. Deze non-profit organisatie streeft ernaar wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te vervullen. Tegen een kleine vergoeding kan de bezoeker van de beurs lootjes met een nummer kopen. Met deze lootjes maakt men kans prijzen te winnen die door de beursexposanten ter beschikking zijn gesteld. Een draai aan het rad van fortuin zal uitmaken op welke lotnummers de prijzen vallen. De opbrengst hiervan zal gebruikt worden om een "Ik wil graag naar ….. –wens" van een ziek kind te vervullen, zodat hij of zij met familie de kans krijgt weer eens zorgeloos te genieten.

Deel: ' Groningen heeft eigen vakantie-reisbeurs '
Lees ook