Gemeente Groningen

Nieuws

maandag 15 juli 2002

Straten vrijdagavond afgesloten tijdens wielerronde

Aanstaande vrijdag, 19 juli, vindt de wielerwedstrijd Henk Vos Memorial plaats in Groningen. De wielrenners starten om 14.30 vanaf de Grote Markt en fietsen dan een route door de provincie. Om ongeveer 18.45 uur komen de renners weer in de stad aan, waarna ze om ongeveer 19.45 uur finishen op de Hereweg, bij de Tweede Willemstraat. Een aantal straten in de stad is daarom tussen 18.30 en 20.00 uur afgesloten voor het verkeer.

De Henk Vos Memorial is een eendaagse profwielerwedstrijd ter nagedachtenis aan de in 1999 overleden Henk Vos, voorzitter van de vakbond van profwielrenners in Nederland. Als lid van de Tweede Kamer zette de Groningse Vos zich in voor het bedrijfsleven en de werkgelegenheid in de provincie. De Henk Vos Memorial wordt dit jaar voor de derde keer verreden.

Afgesloten straten
De volgende straten zijn vrijdagavond afgesloten: Rabenhauptstraat, Parkweg, het gedeelte tussen de Rabenhauptstraat en de Parkbrug, Hoornsediep o.z., Vondellaan, het gedeelte tussen de Brailleweg en de Werumeus Buningstraat, de Werumeus Buningstraat, de Hora Siccamasingel
o.z., het gedeelte tussen de Werumeus Buningstraat en de Van Iddekingeweg , de Van Iddekingeweg, het gedeelte tussen de Hora Siccamasingel o.z. en de Verlengede Hereweg, de Verlengde Hereweg, het gedeelte tussen de Hereweg en de Savornin Lomanlaan, de Savornin Lomanlaan, het gedeelte tussen de Verlengde Hereweg en de Beethovenlaan, de Beethovenlaan, de Helperbrink, het gedeelte tussen de Beethovenlaan en de Hereweg, het gedeelte tussen de Verlengde Hereweg en de Rabenhauptstraat.

Zoekwoorden:

Deel: ' Groningse Straten afgesloten tijdens wielerronde '
Lees ook