Hewlett-Packard


BizMax van HP en Repromat: grootformaat kleurenprinten zonder investering

Amstelveen, 5 juni 2002 Hewlett-Packard Nederland B.V. en Repromat B.V. maken bekend dat Repromat het BizMax-programma in Nederland gaat leveren.

BizMax is een door HP ontwikkelde formule, die potentiële gebruikers van een HP DesignJet grootformaat kleurenprinter in staat stelt om volledig en optimaal gebruik te maken van een gekozen model, zonder hierin te investeren.

BizMax is een totaalconcept en stelt voor een bepaalde periode, tegen een vaste vergoeding per maand, een HP DesignJet grootformaat kleurenprinter voor gebruik ter beschikking, inclusief media, inkt en technische service. Ook training en helpdeskfaciliteiten zijn bij de vergoeding inbegrepen. Een groot voordeel van BizMax is dat de gebruiker gedurende de contractperiode kan kiezen uit alle beschikbare HP-media. De DesignJet modellen 800, 1000 en 5000 zijn leverbaar.

BizMax is beschikbaar voor ondernemingen en instellingen die er de voorkeur aan geven niet te investeren, maar wel over een professionele grootformaat printfaciliteit wensen te beschikken.

BizMax is een echt Pay as you print-programma; grootformaat printen zonder investeren.

HP is toonaangevend leverancier van producten, oplossingen en diensten en maakt technologieën toegankelijk voor consumenten en organisaties. Het aanbod van HP omvat IT-infrastructuur, global services, personal computing, internet access devices, imaging en printing.

Het nieuwe HP heeft over 2001 een gecombineerde omzet van circa 81,7 miljard dollar behaald en is vertegenwoordigd in meer dan 160 landen. In Nederland bedroeg de omzet circa 2,18 miljard en heeft HP 10 vestigingen.

Informatie over Repromat is te vinden op https://www.repromat.nl

Repromat is gespecialiseerd leverancier van grootformaat scan-, print- en kopieersystemen voor CAD-, GIS- en reprografische toepassingen en professional business partner van Hewlett-Packard voor DesignJet large format printing systems.

Deel: ' Grootformaat kleurenprinten zonder investering '
Lees ook