Grootste dagattracties zijn klaar voor een fantastisch Paasweekeinde


Amsterdam, 20160325 -- Nederlands Grootste Dagattracties (verenigd in de Club van Elf) zijn helemaal voorbereid op een feestelijk bezoek tijdens het extra lange Paasweekend. Bezoekers kunnen genieten van vele (nieuwe) attracties en tentoonstellingen. Binnen en buiten, voor jong en oud is er een rijk aanbod voor een fantastische dag met familie en vrienden.

De eerste openingsdag in Keukenhof  - met dit jaar als thema ‘de Gouden Eeuw’ - was al een groot succes. Tot 16 mei kunt u dit prachtige en wereldwijd unieke bloemenpark bezoeken.

De Efteling is het hele jaar geopend dus met het lange Paasweekend wordt er een normale, gezellige drukte verwacht. Het nieuwe sprookje Pinokkio is afgelopen week geopend, een waar feest voor de kleine gasten.

Met de gloednieuwe mega thrill-ride ‘Lost Gravity’ verwacht Walibi Holland niet alleen goed weekend maar ook een geweldig seizoen. Lost Gravity is zo intens dat je al staat te tollen op je benen voordat je bent ingestapt!

Duinrell verwacht tweede Paasdag iets drukker te zijn dan eerste Paasdag. Gezien de uitgestrektheid van het park, annex landgoed en de vele attracties, waaronder de spannende achtbaan de Falcon, zal er voldoende ruimte zijn voor iedereen om een fantastisch dagje uit te hebben.

De verwachtingen van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen voor het komende Paasweekend zijn hooggespannen. Koning Willem-Alexander heeft het prachtige, nieuwe park vorige week officieel geopend. Er worden daarom zeer veel bezoekers verwacht met name op de zaterdag.

Toverland verwacht een drukke week mede door de vakantieperiode in Duitsland. Mocht het weer wat minder zijn, dan is Toverland een uitstekende keuze met ook twee overdekte hallen met vele attracties.

Het Nederlands Openluchtmuseum is wel afhankelijk van het weer maar men verwacht een goed weekeinde met extra bezoekers tijdens de paasdagen. 1e Paasdag is meestal iets rustiger dus een uitstekende dag om lekker met de hele familie te genieten van dit unieke museum.

Bij Heineken Experience in Amsterdam is het gehele (Paas)weekend het dakterras open om – met een lekker biertje, een burger en een DJ - te genieten van het uitzicht over Amsterdam. Men verwacht wel een druk weekend  - vooral de zaterdag - dus het advies is om de tickets online te kopen.

Het Rijksmuseum verwacht een heel goed Paasweekend. Het museum zal ook veel (mode)liefhebbers aantrekken door de prachtige tentoonstellingen Catwalk en Breitner. De campagne #hierteekenen trekt mensen die niet zo vaak naar een museum gaan om met een potlood in hand de kunstschatten van Nederland te ontdekken.

Met name zaterdag zal een zonnige dag zijn. Canal Company verwacht dan ook dat bezoekers aan Amsterdam weer in groten getale de waterfiets of open boot kiezen om de stad te ontdekken. Op de grachten is het goed toeven en bovendien een stuk relaxter dan lopend de stad bekijken. Ook de Amsterdam Harbour Cruise start zijn rondes weer door de stoere Amsterdamse haven en over het uitgestrekte IJ.

Het Spoorwegmuseum verwacht een goede Pasen en heeft voldoende capaciteit om te genieten van dit bijzondere en interactieve museum voor jong en oud. Dit museum is ook zeer geschikt voor als het weer tegen zit met spectaculaire treinritten waar je overdekt van kunt genieten.

Madurodam opende deze week een tweede speeltuin in het park. Deze Nijntje-speeltuin is gericht op de jongste bezoekertjes. Tijdens de Paasdagen organiseert Madurodam de Nijntje-dagen. Er is een voorleeshoek, een knutselruimte en een speciale Nijntje-speurtocht door het park. Maar ook voor andere leeftijden is het park natuurlijk een feest.

Avonturenpark Hellendoorn verwacht een gezellig- en feestelijk (Paas)weekeinde. Mede omdat het park dit jaar haar 80-jarig bestaan viert. Tijdens de paasdagen is er een feestelijk opening met de coolste Nickelodeon-karakters.

Diergaarde Blijdorp verwacht komend Paasweekeinde iets meer gasten dan vorig jaar vanwege drie – vorige week geboren – girafjes. Blijdorp is goed voorbereid op dit bezoek met extra aandacht voor parkeren en route-aanduidingen.

De Apenheul is tijdens de Pasen nog dicht maar is vanaf 15 april weer open voor een bezoek. De Apenheul door ANWB leden verkozen tot ‘Het leukste uitje 2016’.


Deel: ' Grootste dagattracties zijn klaar voor een fantastisch Paasweekeinde '
Lees ook