Grootste online erotiek winkel verruimt de openingstijden


Veendam, 20150105 -- EDC Internet, de grootste erotiek winkel van het Noorden, verruimt de openingstijden. Erotische speeltjes voor 23:30 besteld is volgende dag geleverd! Nu kun je ook erotische speeltjes tot s’avonds laat bestellen (volgende dag in huis) helemaal passend bij de doelgroep van de erotische markt.

Wij zijn EDC Internet de grootste erotiek winkel van het Noorden en een van de grootste van Nederland. We beheren meerdere webshops en zitten in Veendam. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling en we groeien ieder jaar hard toch zijn er veel Groningers welke niet eens weten dat er in het Noorden dagelijks honderden erotische pakketten de deur uitgaan. Vanaf volgende week worden ook bestellingen welke voor 23:30 gedaan worden de volgende dag al geleverd. Hiermee blijven we voor op Bol.com, wellicht leuk om hier een berichtje over te plaatsen.

Nu kun je ook erotische speeltjes tot s’avonds laat bestellen (volgende dag in huis) helemaal passend bij de doelgroep van de erotische markt.

 Erotische speeltjes voor 23:30 besteld is volgende dag geleverd!

2015 begint dit jaar goed want onze online shops zijn nog langer open. Vanaf maandag 5 januari worden bestellingen die op werkdagen voor 23:30 uur geplaatst zijn, de volgende dag al thuis bezorgd! Zo kun je bij ons online (bijna) midnight shoppen met de zekerheid van snelle levering!

Waarom deze stap

De online markt is volop in beweging en de online markt verdeelt zich steeds meer. Dit zien we terug in het aantal betaalmogelijkheden welke de klant gebruikt en op welk apparaat de consument shopt. Iedere consument verwacht service op maat en op deze wensen willen wij inspringen. Zo zagen we in het verleden al dat onze consumenten steeds vaker kiezen voor PostNL afhaal locaties en zelf graag hun afleverdag en aflevermoment kiezen.

Aflevertijden passend bij de wensen van de consument, logisch toch? Maar de consument welke s’avonds graag shopt moest zich toch altijd haasten. Want alleen voor 21:00 besteld is de volgende dag in huis. Tussen 20:00 en 21:00 zagen we iedere werkdag een piek en na 21:00 was het ineens rustig bij het afrekenen. Dat moest beter en daarom dat al onze webshops nu de besteltijd hebben verruimd. Want met “voor 23:30 besteld morgen in huis” is het s’avonds ineens een stuk aangenamer online shoppen.

Lees meer over EDC

https://www.lingeriebestellen.nl/klantenservice/geschiedenis.html


Deel: ' Grootste online erotiek winkel verruimt de openingstijden '
Lees ook