Ingezonden persbericht

Grote internet veiling t.b.v. zwerfdieren

In nauwe samenwerking met Nederlands grootste Internet veilingsite www.ricardo.nl zal op vrijdag 31 mei 2002 een grote veiling plaatsvinden ten behoeve van de zwerfdieren in o.a. Venezuela, Tenerife, Lesbos en Bonaire. Deze veiling is mede mogelijk gemaakt dankzij de directe steun van tal van prominente Nederlanders alsmede Internationaal vermaarde personen.

Zo heeft o.a. FERRARI Formule 1 coureur, Michael Schumacher zijn medewerking verleent en zullen er van hem handgesigneerde foto's per opbod geveild worden. Maar ook Grand Prix wegrace coureurs als Max Biaggi, Eddie Lawson, Wayne Gardner. Freddie Spencer, Norifume Abe verleenden medewerking door objecten beschikbaar te stellen. Naast deze diverse internationale sportattributen ook een gesigneerde wedstrijdbal van FC Twente en Vitesse. Een gesigneerde foto van Ankie van Grunsven met haar paard Bonfire.

Van kunstenaar Karel Appel zal een handgesigneerde zeefdruk geveild worden evenals een origineel schilderij van Ine Veen en een exclusieve zeefdruk van Patty Harpenau. Ook werken van Herman Brood ontbreken niet. Carlo Boszhard heeft als ambassadeur van Stichting Dierenhulp Venezuela ook tal van objecten beschikbaar gesteld zoals diverse caps die hij gedragen heeft in de uitzendingen van Telekids, maar nog veel meer. Nederlands grootste sportevenement de Ducht TT van Assen stelde maar liefst 20 toegangskaarten beschikbaar voor de komende Nederlandse Grand Prix. Paul de Leeuw werkt ook mee met een handgesigneerde foto van hem. Origineel fotomateriaal van The Beatles en John Lennon komt voorbij en nog veel meer.

De gehele opbrengst van deze veiling zal voor 100% ten goede komen aan Stichting Dierenhulp Venezuela. Deze niet commerciële dierenhulporganisatie zet zich sinds 1996 in voor de vele zwerfdieren in o.a. Venezuela. Zo zal de opbrengst van deze veiling gebruikt worden voor de realisatie van een tweede dierenasiel en de benodigde aanpassingen die gedaan moeten worden. Uitgebreide informatie over het vrijwilligerswerk van Stichting Dierenhulp Venezuela is te vinden op www.dierenhulp.nl

De veiling op veilingsite www.ricardo.nl zal op vrijdag 31 mei a.s. van start gaan waarbij iedereen mee kan bieden op de diverse aangeboden objecten. Op zondag 9 juni eindigt deze veiling waarbij hopelijk de zwerfdieren kunnen rekenen op een groter en beter onderkomen.

Nadere informatie beschikbaar bij Stichting Dierenhulp Venezuela, tel 055-5345192 of via e-mail: info@dierenhulp.nl Bezoek onze website www.dierenhulp.nl

Deel: ' Grote internet veiling t.b.v. zwerfdieren '
Lees ook