Gemeente Deventer

Bevoorrading Grote Overstraat

BEVOORRADING WINKELS GROTE OVERSTRAAT

De aannemer van de WMO is begonnen met het werk in de Grote Overstraat. In een huis-aan-huisbericht dat u op 24 juli heeft ontvangen is het werk verder toegelicht. Vanaf maandag is de Grote Overstraat gesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voor fietsers en voetgangers is de Grote Overstraat via loopplanken bereikbaar.

Met name voor het bevoorradingsverkeer is dit een lastige situatie. De Grote Overstraat wordt niet geheel opengebroken, er wordt steeds een gedeelte gedaan. Zodoende kan het bevoorradingsverkeer waarschijnlijk wel langs een andere route zo dicht mogelijk bij uw winkel komen. Daarover kunt u het beste zelf een afspraak maken met uw leverancier.

Zoals ook in het vorige huis-aan-huisbericht is opgemerkt is overlast onvermijdelijk. Hiervoor vraagt de gemeente nogmaals uw begrip.

Informatie

U krijgt van de WMO en Essent bericht indien voor de werkzaamheden de levering van water, gas of elektra moet worden onderbroken.

Voor informatie over de uitvoering van de herinrichtingswerkzaamheden kunt u contact opnemen met de gemeentelijk toezichthouder op het werk de heer H. de Lange, sector Stads- en Dorpsbeheer, telefoon 617329. Voor algemene informatie over het project kunt u terecht bij de projectleider de heer D. Ledeboer, sector Stads- en Dorpsbeheer, telefoon 693963.

Ondernemers kunnen met vragen terecht bij hun straatvertegenwoordigers of bij de stadsmanager, de heer J. Webbink, telefoon 631601 (MKB Deventer).

Zoekwoorden:

Deel: ' Grote Overstraat in Deventer afgesloten '
Lees ook