Grote schenking aan Pink Ribbon door Paolo Renna®

VELDHOVEN, 20051216 -- De ontwerper Paolo Renna® verkoopt tijdens de vakbeurs 'Fashion Items' die op 29 en 30 januari 2006 plaatsvindt in EXPO XXI in Amsterdam de volledige voorraad Eggplant sieraden van de voorgaande jaren. De opbrengst schenkt hij in zijn geheel aan de Stichting Pink Ribbon.


Bijou
Tijdens 'Fashion Items' is er een stand ingericht met de voorraad bijoux van de afgelopen jaren van Eggplant. Het betreft sieraden die weliswaar uit 'oude' collecties komen, maar die door hun speciale design niet aan een bepaald jaar te verbinden zijn.

De colliers en armbanden uit de modelijnen Cuore, Crystal Garden, Honolulu Queen, Arlecchino en de mannenlijn zijn net als alle andere ontwerpen van Paolo Renna® gericht op het versterken en uiten van de innerlijke schoonheid die elk mens bezit. De geschatte verkoopwaarde van deze sieraden bedraagt meerdere tienduizenden Euro's.

Opbrengst
De volledig opbrengst die voortkomt uit de speciale verkoop van Eggplant bijoux wordt gestort op de rekening van de Stichting Pink Ribbon. Deze stichting onderneemt allerlei bewustwordingsactiviteiten rond het thema borstkanker om ook gezonde mensen van informatie te voorzien over de risico's van borstkanker, behandelmethoden en preventieve maatregelen.

Deel: ' Grote schenking aan Pink Ribbon door Paolo Renna® '
Lees ook