GSH opent nieuwe vestiging in België

ROTTERDAM, 20060426 -- GSH Europe heeft op 30 maart 2006 een nieuwe vestiging geopend in Huy, België. Het aantal Franstalige opdrachtgevers van GSH Belgium is het laatste jaar enorm toegenomen. Om haar opdrachtgevers de service te kunnen blijven bieden die zij van GSH gewend zijn, blijft GSH vanuit vestiging Vilvoorde haar Nederlandstalige opdrachtgevers van dienst en nu vanuit Huy de Franstalige. Ruim 40% van alle opdrachtgevers van GSH Belgium is Franstalig, waarvan de grootste opdrachtgever Fortis Bank. Totaal heeft GSH ruim 300 bankkantoren van Fortis in beheer; 220 ervan zullen bediend worden vanuit vestiging Huy.


Jan Buelens, Branch Manager van Huy en Vilvoorde, is verantwoordelijk voor beide vestigingen in België. "Het is belangrijk dat we de kwaliteit kunnen blijven bieden die we tot nu toe vanuit onze vestiging in Vilvoorde hebben geleverd aan onze opdrachtgevers. We hebben de juiste stap genomen deze splitsing te maken. Onze opdrachtgevers en wijzelf plukken er nu al de vruchten van," aldus Jan Buelens.

GSH Europe is specialist op het gebied van technisch beheer en onderhoud aan gebouwgebonden installaties. Inmiddels heeft GSH twee vestigingen in België, zes vestigingen in Nederland en sinds eind 2005 een aparte divisie installatietechniek. Met meer dan 220 medewerkers in dienst is GSH Europe operationeel in de Benelux. Managing Director GSH Europe, Frank Bosch reageert: "Het marktaandeel van GSH is enorm gegroeid, we krijgen steeds meer naamsbekendheid. Met de opening van deze vestiging alsmede de overname van een installatiebedrijf afgelopen november, kan GSH blijven inspelen op de wensen van haar opdrachtgevers."

Deel: ' GSH opent nieuwe vestiging in België '
Lees ook