GSM Detector Tempestine vindt elk mobieltje


DONGEN, 20090209 -- Het probleem in iedere gevangenis is het lokaliseren van mobiele telefoons. Deze worden verstopt op en in de meest uiteenlopende plekken. Tot nu toe was het met een GSM detector alleen mogelijk een hele gang te lokaliseren en kostte het weken speurwerk om een verborgen mobieltje te vinden. Maar sinds begin dit jaar is er de GSM Detector van Tempestini, de nige die tot op de centimeter de locatie van een mobiele telefoon (die aanstaat) kan aangeven. Het apparaat wordt in de Benelux verkocht door FM International in Dongen.

Tempestini
Tempestini is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerde elecktronica voor de overheid ontwikkelt, te weten defensie (waaronder sniper management systems, nachtzichtkijkers) en politie/justitie (GSM detector, afluisterapparatuur, mini helicopters, kogelwerende folie).

GSM Detector
De GSM196 kan alle 2G (GSM900 & GSM1800) en 3G (WCDMA / UMTS2100) apparatuur opsporen. De GSM detector is het hulpmiddel voor situaties waar grote nauwkeurigheid vereist is.
Meer info en prijs op aanvraag.

FM International
Sinds 1995 is FM International bv gespecialiseerd in beschermings- en beveiligingsproducten voor de overheid, politie en penitentiaire inrichtingen. FM International bv heeft het agentschap van de GSM Detector voor de Benelux.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met F.J. Mercey, directeur FM International bv www.fmint.nu / info@fmint.nu / Tel 0162 315583.


Deel: ' GSM Detector Tempestine vindt elk mobieltje '
Lees ook