Oisterwijk, 13 september 1999

GSMplus.com LANCEERT GROOTSTE NEDERLANDSE SITE VOOR GSM ACCESSOIRES. 15 September is de dag dat het Nederlandse publiek kennis kan gaan maken met een nieuwe website: www.GSMplus.com. De virtuele winkel, www.GSMplus.com, maakt onderdeel uit van Plus.com.

Deze e-commerce site biedt alle mobiele telefoon-accessoires van de meest voorkomende telefoonmerken die op de Nederlandse markt aangeboden worden. De afgelopen maanden heeft GSMplus.com hard gewerkt om haar index te optimaliseren. Er komen overigens nog elke dag nieuwe accessoires bij! De meer dan 1600 accessoires die nu in de index terug te vinden zijn, zijn verdeeld over 3 hoofdcategorieën, 24 subcategorieën en meer dan 100 overige categorieën.
Deze indeling maakt het zoeken naar de gewenste accessoire(s) zeer eenvoudig. Verder kunt u via de zoekfunctie op de homepage eenvoudig uw accessoire(s) vinden.
GSMplus.com heeft duidelijkheid geschept door de goede lay-out. Daardoor is deze site zeer gebruiksvriendelijk.

GSMplus.com geeft elke week een overzicht uit van de vijf meest verkochte accessoires en een lijst van vijf aanbiedingen voor de betreffende week. Tevens heeft GSMplus.com elke week een aanbieding van de week.

Het aantal diensten van GSMplus.com wordt binnenkort uitgebreid, wanneer er een veiling en een 'budget market' gestart gaan worden. Bij de 'budget market' worden accessoires van allerlei verschillenden toestellen aangeboden voor een ongelooflijk lage prijs.
Verder zal GSMplus.com ook een begin gaan maken met het aanbieden van Pre-Paid pakketten.

Informatie over GSMplus.com:

GSMplus.com is een Nederlandstalige E-shop die zich gespecialiseerd heeft op het aanbieden van GSM accessoires. Een duidelijke site, duidelijke productinformatie, maximale aandacht voor de klantenservice, een normale prijs zonder verzend - en/of administratiekosten en een snelle levering (binnen 2 werkdagen) zijn de pilaren waar het succes van GSMplus.com op rust.
GSMplus.com is gevestigd in Oisterwijk, vanuit hier kan de site direct aangestuurd worden voor eventuele verandering.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met: Info@GSMplus.com

August de Vocht
Postbus 185
5060 AD Oisterwijk
Tel.: +31 (0) 13 5210604
Fax: +31 (0) 13 5210608
E-mail: August.deVocht@GSMplus.com
Web: www.GSMplus.com

Deel: ' GSMplus.com Nederlandse site voor gsm accessoires '
Lees ook