GTI NV

GTI verwerft opdracht voor aanleg 27.000 meter leidingwerk

Bunnik / Dordrecht, 8 mei 2002

Op- en overslagbedrijf Koole Tankstorage Pernis moderniseert zijn terminal voor opslag van eetbare oliën en vetten in Rotterdam ingrijpend. Deze modernisering brengt onder meer 27 kilometer leidingwerk met zich mee. Voor de aanleg van dit leidingwerk heeft GTI FIB Dordrecht recentelijk opdracht gekregen.

Na de verbouwing zal de terminal van Koole een capaciteit hebben van 300.000 kubieke meter. Daarvan bestaat 80.000 kubieke meter uit roestvaststalen opslagtanks. Voorts bouwt het bedrijf aan twee nieuwe steigers voor zeeschepen, acht steigers voor binnenvaartschepen en diverse laadstations voor spoor- en wegtransport. De 27 kilometer leidingwerk zal de steigers en het tankenpark met elkaar verbinden.

GTI start in het derde kwartaal van 2002 met de werkzaamheden, die een jaar in beslag nemen. Tijdens deze werkzaamheden blijft het tankenpark in gebruik, wat een nauwkeurige planning vergt van het omsluiten van de diverse secties van het tankenpark.

GTI richt zich op de technische dienstverlening in de utiliteit, industrie en infrastructuur in Nederland en België. De sector GTI Industrie, waar GTI FIB Dordrecht deel vanuit maakt, is een toonaangevende groep van bedrijven met een samenhangend en volledig pakket aan technische diensten voor de industrie. In ieder marktsegment heeft GTI Industrie ervaring. Met kleine en grote opdrachten, mono- of multidisciplinair, in nieuwbouw, renovatie, onderhoud en beheer.

GTI in Nederland en Fabricom in België, Endel en INEO in Frankrijk - dochterondernemingen van Fabricom Groep - vormen samen de entiteit 'Industrial Installations & Maintenance' van Tractebel, de energiedivisie van SUEZ. Deze entiteit realiseert een omzet van ruim 4 miljard EUR.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij:
GTI nv
Gea M. Peek, Manager Communicatie
Kosterijland 50, 3981 AJ Bunnik; postbus 210, 3980 CE Bunnik telefoon: 030 656 94 75; mobiel: 06 51 82 25 74; fax: 030 656 94 15; e-mail: info@gti-group.com; internet: www.gti-group.com

Deel: ' GTI verwerft opdracht voor aanleg 27.000 meter leidingwerk '
Lees ook