Guinness Recordpoging met cabriolets bij Autotron Rosmalen

Stichting 1999 Cabrio's 1999 organiseert op zondag 19-9-99 een Guinness Recordpoging op het Autotron te Rosmalen. Er zal een poging worden gedaan om met maximaal 1999 cabriolets ongeacht merk, type of bouwjaar een rit over 30 km af te leggen.

Reeds 48 merken en 500 deelnemers schreven reeds in voor deze unieke happening.

Inschrijven is mogelijk via 1999@cabrio.nl of telf op 0294-285515 bij Ron Nikkessen. Deelnamekosten bedragen f 10,- per auto.

Het motto luidt dus: LET'S CABRIO!

Het is bijna zover! Nog een paar weekjes en het is CABRIO-DAY 1999: cabrio's van alle merken, oud en nieuw bij elkaar. Lekker zonnetje, dakje open en een verkoelend briesje door de haren, de ware cabrioot verkondigt dan ook graag de slogan: Blij dat ik (open) rij!!!

Cabrio-rijden wordt met name de laatste jaren steeds populairder, hetgeen op Neerlands wegen duidelijk zichtbaar is. Steeds meer cabrioletversies lenen zich ervoor het gehele jaar in een dergelijk type auto te rijden. Zo aan het eind van een eeuw, waarin met name op het gebied van de mobiliteit de nodige ontwikkelingen hebben plaatsgevonden, leek het enkele cabrioletliefhebbers een aardig idee om eens een "Guiness Book of Records" recordpoging te ondernemen.

Op zondag 19 september 1999 worden alle eigenaren van een cabriolet met hun auto uitgenodigd bij het Autotron te Rosmalen om uiting te geven aan hun gevoel van open rijden. Noteer deze datum dus nu alvast in uw agenda en houdt u rekening met vakantieplannen. Dit mag u niet missen!!

U zult begrijpen dat de organisatie van een dergelijk evenement de nodige voorbereidingen en kosten met zich meebrengt. Enkele sponsors hebben reeds hun steun toegezegd en wij rekenen natuurlijk op uw enthousiasme. Overigens mogen het natuurlijk best meer dan de beoogde 1999 cabriolets zijn.... Eén ding is zeker: dat record pakken ze ons deze eeuw niet meer af! Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen door een mailtje te sturen. Tot ziens op 19 september 1999!

Diverse autospecialisten komen met leuke aanbiedingen en ook merkenclubs zetten hun stands op. Iedere autoclub met cabrio's in de gelederen is van het welkom met hun eigen clubstand. Het is wel noodzakelijk dat deze clubs zich vooraf even melden bij Ron Nikkessen.

Deel: ' Guinness Recordpoging met cabriolets bij Autotron Rosmalen '
Lees ook