Ingezonden persbericht

GVS Internet B.V. neemt internetdiensten mediafocus over

SLIEDRECHT, 20040123 -- GVS Internet B.V., gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatief hoogstaande webhosting & domeinnaamregistratie heeft per 1 januari 2004 de webhosting activiteiten overgenomen van MediaFocus uit Rijnsburg.


Media Focus was oorspronkelijk gespecialiseerd in ontwerpen en produceren van hoogwaardige (powerpoint) presentaties en is als aanvullende dienst in 1998 gestart met het aanbieden van webhosting. "Door de toenemende vraag naar onze oorspronkelijke core-business, het ontwerpen en produceren van presentaties, alsmede de groei in onze webhosting activiteiten leek het ons beter om voor onze webhosting klanten een goede partner te vinden die onze klanten op het gebied van webhosting goed kan ondersteunen", aldus Leo Post, directeur van Media Focus. "We zijn blij dat we met GVS Internet een overeenkomst hebben kunnen sluiten en onze klanten weer de ondersteuning kunnen geven die zij mogen verwachten" vervolgt Leo.

Richard Haeser, werkzaam voor GVS Internet verklaart erg blij te zijn met de overname van het klantenbestand en de dienstverlening van Media Focus. "Omdat beide partijen zich erg richten op kwaliteit passen de klanten van Media Focus erg goed bij de klanten van GVS Internet. De technische migratie is eind december vorig jaar uitgevoerd en is zonder problemen verlopen. Zeker ons product met betrekking tot het filteren van e-mail op virussen en spam is erg in trek bij de ex Media Focus klanten", aldus Richard Haeser.

Met de overname van de dienstverlening zijn tevens een aantal grote namen binnen het netwerk van GVS Internet gekomen. Zo worden de sites van hèt Formule1 Magazine van Nederland, RaceReport (www.racereport.nl) en de NRC strip Fokke & Sukke (www.foksuk.nl) via de servers van GVS Internet gehost.

Meer informatie over GVS Internet kunt u vinden op www.gvs.nl.

Deel: ' GVS Internet B.V. neemt internetdiensten mediafocus over '


Lees ook