Ingezonden persbericht

H.J van der Weide Manager Business Development Ex'ovision

AUSTERLITZ, 12 juni 2002 - Henk-Jan van der Weide is per 15 juni bij Ex'ovision B.V. in dienst getreden als Manager Business Development.

Van der Weide is als Business Development Manager verantwoordelijk voor de sales en marketing van de Eye Catchers, de videofoons van Ex'ovision. Daarbij zal hij zich vooral richten op de positionering en marktbenadering en het opzetten van een verkoop- en distributiekanaal door middel van partnerships met o.a. breedband service providers, leveranciers van video conferencing systemen en system integrators.

Van der Weide was tot op heden werkzaam bij de leverancier van corporate portals met mobiele toegang, Linq. Daarvoor richtte hij in 1993 het bedrijf Document Image Processing op, dat hij begin 2000 door middel van een management buyout verkocht.

Ex'ovision ontwikkelt en produceert producten en diensten op het terrein van de videofonie, één-op-één videocommunicatie tussen mensen. In de afgelopen twee jaar heeft Ex'ovision de Eye Catcher ontwikkeld. De Eye Catcher is een revolutionaire, eenvoudig te bedienen videofoon met hoge kwaliteit, waarmee de gesprekspartners het zo essentiële oogcontact kunnen hebben. Ex'ovision is begin 2000 opgericht door Eckart Wintzen en Fred Kappetijn en gevestigd in Austerlitz.

Deel: ' H.J van der Weide Manager Business Development Ex'ovision '
Lees ook