Beers Bedrijfsauto

H&S Transport schaft 40 Scania's aan18-07-2001
Onlangs heeft de firma H&S Transport te Barneveld in totaal 40 nieuwe Scania's in gebruik genomen. De voertuigen zijn allemaal trekkers van het type Scania R114LA4x2 Topline met de zuinige 380 pk/280 kW 11-liter Euro 3 motor en een GRS890 12-versnellingsbak.

Van de 40 aangeschafte Scania's zijn er 11 uitgevoerd als ADR trekker. Alle voertuigen zijn voorzien van satellietcommunicatie en een black box ten behoeve van de rittenregistratie, en zijn natuurlijk voorzien van het standaard Beers Veiligheidspakket, waaronder Scania Alert en een DoBli-spiegel. Tevens zijn de Scania's uitgerust met Trailer Control Module (TCM), waardoor de remmen van zowel de trekker als de trailer volledig geharmoniseerd zijn. Het resultaat is een combinatie die onder alle omstandigheden voorbeeldig en voorspelbaar remgedrag vertoont en dus optimaal controleerbaar is. De 40 Scania's werden alle afgeleverd door Beers Bedrijfsauto b.v. te Barneveld.

H&S Transport is reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in nationaal en internationaal tankvervoer en vervoert voornamelijk consumptieve vloeistoffen. Het bedrijf heeft niet alleen een vestiging in Barneveld, maar ook vestigingen in België, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen. H&S Transport heeft circa 200 trekkende eenheden. Het Barneveldse bedrijf stelt zich op als coördinator in het vervoer van consumptieve vloeistoffen, waarbij innovatie, hygiëne, flexibiliteit en communicatie sleutelwoorden zijn. Hiermee wil H&S Transport haar klanten een totaalpakket bieden.

Om wederom voor Scania te kiezen gaven vooral het lage eigen gewicht van het chassis, het gunstige brandstofverbruik van de Euro 3 motor en het omvangrijke en uitstekende (inter)nationale dealernetwerk van Scania voor H&S Transport de doorslag.

Deel: ' H&S Transport schaft 40 Scania's aan '
Lees ook