Ingezonden persbericht

MUZIEKTIP

De Haagse bands Katbite en VEGA spelen komende woensdag 19 februari tijdens de Haags Pop Podium avond in café De Paap/

De groep Katbite presenteert dan een mini-CD met de eerste songs die de band heeft opgenomen voor de later dit jaar te verschijnen volledige CD. Spil van de band is zangeres Kat Leese. Deze uit Nieuw Zeeland afkomstige singer/songwriter werkt sinds twee jaar samen met een aantal muzikanten uit Den Haag en omgeving. Gezamenlijk maken zij alternatieve rocksongs.

Na het optreden van deze band is het podium voor het muziekproject VEGA. Een echte band kan deze formatie rond zanger/gitarist Sander Bonten nog niet genoemd worden. Met steeds wisselende gastmuzikanten werkt hij al geruime tijd aan het opnemen van een CD. Inmiddels is de stevige rocksong 'Thin Line' meerdere keren op de radio gedraaid. Bij de opnamen van dat liedje werd Bonten bijgestaan door muzikanten van de bands Di-rect, Bagga Bownz en Control Over The Masses. In café De Paap zal hij komende woensdag weer andere gastmuzikanten meenemen.

Het eerste van de twee gratis concerten start om 22.00 uur.

De Haags Pop Podium avonden worden elke eerste en derde woensdag van de maand georganiseerd door het gelijknamige programma van Stads Radio Den Haag.

Meer informatie: www.haagspoppodium.nl

Deel: ' Haagse bands Katbite en VEGA in café De Paap '
Lees ook