Ingezonden persbericht

Halfjaarcijfers Evident boven verwachting

Evident bouwt nieuwe website voor Hi

Utrecht, 25 juli 2001 - Full service internetbureau Evident bouwt de nieuwe website voor Hi (KPN Mobile). Na een uitgebreide bureauselectie en pitch heeft Evident de opdracht gekregen voor de totale restyle en herbouw van de huidige site. De nieuwe site (www.hi.nl) wordt in het najaar geopend en zal een belangrijke pijler vormen in zowel de versterking van de merkbeleving als in de dienstverlening van Hi.

De nieuwe opdracht van KPN Mobile volgt voor Evident op een succesvol eerste halfjaar. Zowel omzet als winst en werknemersaantal namen boven verwachting toe. Evident handhaaft haar verwachting dat de omzetgroei in 2001 rond de 40% zal bedragen. Tevens verwacht Evident dat dit jaar voor het vierde achtereenvolgende jaar winst zal worden gemaakt. Hiermee is Evident uitzondering op de huidige negatieve tendens in de internetbranche. Eén van de redenen hiervoor is de solide klantenbasis van Evident, die zijn wortels heeft in met name de 'oude economie'.

Evident Internet is een full service internetbureau dat is gevestigd in Utrecht. Creatie, consultancy en sitebouw zijn de belangrijkste activiteiten. Op dit moment heeft het bureau circa 45 medewerkers. Klanten van Evident zijn onder andere Akzo Nobel, KPN Mobile, Grontmij, UMC Utrecht, GITP, Raad voor de Kinderbescherming, Echte Energie, TNO, Jaarbeurs, Geveke, GlaxoSmithKline, Telemedia en Remu.

Zoekwoorden:

Deel: ' Halfjaarcijfers Evident '
Lees ook