Ingezonden persbericht


Wienk De Gazellen gedegradeerd

Sittard - Wienk De Gazellen heeft in de uitwedstrijd tegen Sittardia op zaterdag 11 mei slechts de eerste 5 minuten mogen hopen op een positief resultaat en directe degradatie te ontlopen.

Door een hoog baltempo in de aanval en een defensieve dekking van Sittardia kon Wienk De Gazellen in deze fase gelijk blijven: 3 3. Sittardia ging daarna over op een offensievere dekking waardoor de aanval ontregeld werd en de opbouwrij aan banden werd gelegd. Sittardia liep in de 18e minuut uit naar een 12 6 voorsprong waarna Wienk De Gazellen nog een kleine opleving kende en de achterstand in de 25e minuut terugbracht tot 14 11. Daarmee was voor Wienk De Gazellen het kruit verschoten en Sittardia liep uit naar een 18 11 voorsprong bij rust.

In de tweede helft liet Sittardia zien op een enigszins waardige manier het seizoen en haar laatste thuiswedstrijd voor eigen publiek te willen afsluiten. Wienk De Gazellen had het geloof op een positief resultaat opgegeven en Sittardia kon de wedstrijd eenvoudig uitspelen naar een grote overwinning: 36 21.

Hiermee is Wienk De Gazellen definitief gedegradeerd en kan zich opmaken voor de laatste thuiswedstrijd in de eredivisie op zaterdag 18 mei a.s. om 20.30 uur in Sportcentrum Rozengaarde.

Doelpunten Wienk/De Gazellen

Niels Kool5

Jarno Huijbers 3

Mike Heersink3

Willem Veenendaal 3

Ralf Schimmel3

Carlo Heebing2

Gerben Lettink1

David van Bolderen 1

Voor de redactie:

Mocht u nog vragen hebben over de wedstrijd dan kunt u contact opnemen met trainer Will Bakker 055-5424729.

Met vriendelijke groeten,

Jeroen Rougoor

PR Hv Wienk De Gazellen

Zoekwoorden:

Deel: ' Handbalteam Wienk De Gazellen gedegradeerd '
Lees ook