Ingezonden persbericht


Wienk De Gazellen 40 jaarDoetinchem Op 7 maart j.l. bestond de Doetinchemse handbalvereniging Wienk De Gazellen 40 jaar en dat gaat groots gevierd worden.

Veertig jaar geleden werd de handbalvereniging opgericht door Jan de Rijcke, Jan Kloen en Ed Lochtenberg. In die veertig jaar heeft het vele hoogte en diepte punten gekend. Van Europacupwedstrijden tot tweededivisie alles kwam in die veertig jaar aan de orde. Vele toppers kwamen in Doetinchem te tonele: Paul Schuurkes, Bert Schimmel, Patrick en Sidney Berendsen, George van Noesel, enzovoort enzovoort,

In het weekend van 1 en 2 juni wordt dit jubileum groots gevierd. Op 1 juni begint de dag met een handbaltoernooi voor echt iedereen die maar iets met Wienk De Gazellen te maken heeft gehad.

Om 16.30 uur begint de officiële receptie voor de mensen die door het bestuur zijn uitgenodigd.

Aan het begin van de feestavond is er eerst ruimte voor de jeugd, een geweldige disco. Aansluitend is er de grote feestavond met een live-band en natuurlijk vele oud-leden. Tijdens deze feestavond zal het eerste jubileumboek kampioenen door de jaren heen worden aangeboden. Een boek dat speciaal ter gelegenheid van dit jubileum is gedrukt, met vele foto s en verhalen.

Op zondag 2 juni is er de grote rommelmarkt. 60 kraampjes met allerlei spullen die te koop zijn en tevens een Rad-van-fortuin met geweldige prijzen.

Voor de redactie:

Via deze weg verzoeken we u dit persbericht in al uw kranten / uitzendingen onder de aandacht te brengen van uw publiek.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met Bert Schimmel 0314-390957

Met vriendelijke groeten,

Jeroen Rougoor

PR Hv Wienk De Gazellen

Zoekwoorden:

Deel: ' Handbalvereniging Wienk De Gazellen viert jubileum in Doetinchem '
Lees ook