Ingezonden persbericht


Persbericht

29 mei 2002

Handen aan het bed op de Ichthus Hogeschool Rotterdam

S.V. Pisculentis houdt jaarlijkse goede doelactie voor CliniClowns

ROTTERDAM - Donderdag 30 mei zamelt de Rotterdamse studentenvereniging Pisculentis geld in voor de CliniClowns. De gehele dag zullen leden van de vereniging zich inzetten voor het goede doel. Verkleed als zuster en als clown 'verkopen' zij de gehele dag moppen aan de studenten van de Ichthus Hogeschool Rotterdam. Elke mop kost 0,50.

Om de actie goed onder de aandacht te brengen van de studenten rijden de zusters en de clowns met ziekenhuisbedden door het pand. Deze bedden zijn gratis ter beschikking gesteld door het St. Clara-ziekenhuis terwijl het Dijkzigt ziekenhuis de zusterkledij heeft aangeboden. 's Avonds treedt cabaretier Jim Speelmans, van het Comedy Café in Amsterdam, op in de sociëteit van S.V. Pisculentis. De opbrengsten van de verkochte moppen en de activiteiten 's avonds komen ten goede aan de CliniClowns.

Studentenvereniging S.V. Pisculentis is direct gerelateerd aan de Ichthus Hogeschool Rotterdam. Jaarlijks organiseert zij een goede doelactie. Afgelopen jaren mochten het Aidsfonds, Amnesty International en de Stichting Doe een Wens rekenen op de steun van S.V. Pisculentis en de studenten van de Ichthus Hogeschool.


---/---

Deel: ' Handen aan het bed op de Ichthus Hogeschool Rotterdam '
Lees ook