Handgemaakte fashion zonder stoffig imago


Silk by Nancy maakt het mogelijk

AMSTERDAM, 20170718 -- Nancy Waerts is op 15 juni 2017 haar eigen kledingmerk gestart, genaamd Silk by Nancy. Al haar puur zijden kleding wordt handgemaakt en draagt daarom bij aan een duurzame manier van ondernemen binnen de fashion industrie. Zonder in te leveren op design of kwaliteit. De coupeuses in het atelier in India ontvangen een stabiel fair trade inkomen en daar is Silk by Nancy trots op.

Nancy Waerts is op 15 juni 2017 haar eigen kledingmerk gestart.De eerste collectie bestaat uit nachtkleding en blouses van 100% zijde tegen een betaalbare prijs. Ondertussen heeft het Silk by Nancy instagram account meer dan 30 duizend volgers, zijn een aantal items al uitverkocht, en wordt het nieuwe merk opgepakt door verschillende fashion bloggers gespreid over de gehele wereld.

Silk by Nancy ontwerpt haar items met de moderne vrouw in gedachte die houdt van reizen en de luxere dingen in het leven. Het resultaat mag er zijn, tijdloze luxe kledingstukken die elke vrouw complimenteren. De tweede collectie die ook zijden jurken en kinderpyjama's zal bevatten, wordt op dit moment ontworpen door Nancy. In samenwerking met de Indiase coupeuses komen de designs tot leven.

De eerste collectie is alvast te bewonderen en te koop via de website www.silkbynancy.com. In de toekomst zullen de items ook komen te liggen in fysieke winkels in Nederland en de rest van de wereld. Goed om te weten dat alle internationale webshoporders worden verpakt in een Silk by Nancy cadeaudoos en verzonden vanuit de opslagruimte in Almere.

Wie is Nancy Waerts?

Nancy Waerts, vrouw, ondernemer, moeder, levensgenieter, niet per se in die volgorde, is een inspirerende Nederlandse die op dit moment woont in Caribisch Nederland. Maar grote bruisende steden zoals Amsterdam en New York zijn een enorme inspiratiebron voor haar. Doordat zij verschillende succesvolle ondernemingen heeft opgezet en met veel plezier de wereld afreist weet zij als geen ander dat het belangrijk is om altijd goed voor jezelf te zorgen.

Silk by Nancy zorgt ervoor dat zij haar creativiteit en passie voor design kan uiten. Naast haar professionele carrière zijn haar drie bijna volwassen kinderen, haar man en hun hond genaamd Van Dobbe haar grootste passie.


Deel: ' Handgemaakte fashion zonder stoffig imago '
Lees ook