PERSBERICHT - 16 DECEMBER 1999

Happy Home brengt aanbod vakantiehuizen op 't web Boeken van vakantiehuizen in heel Europa kan sinds kort op de nieuwe website van zelfstandig touroperator Happy Home in Alkmaar.

De karakteristieke villa's, chalets, boerderijtjes, gites en kastelen van deze aanbieder staan ook allemaal op het internet. Op de site https://www.happyhome.nl kan door een bestand van meer dan 1000 huizen worden gebladerd en uiteindelijk 'online' een een reservering worden gedaan.

Boeken vanuit de woonkamer
Bij het ontwikkelen van de nieuwe site heeft Happy Home dankbaar gebruik gemaakt van jarenlange verhuurervaring. De vragen die op de reserveringsafdeling dagelijks aan de telefoon gesteld worden, zijn vertaald in een duidelijke en eenvoudig te bedienen site. Zo kan iedereen snel en eenvoudig de informatie vinden die hij of zij nodig heeft.

U kunt bijvoorbeeld de volgende opdrachten met slechts enkele 'klikken' uitvoeren:
'Blader door de beschrijving van alle huizen in het Sauerland'

'Selecteer de huizen met privezwembad in de Provence' 'Geef een overzicht van de kastelen en landhuizen voor 30 personen in de Belgische Ardennen'
'Selecteer alle huizen met 3 slaapkamers in het Tsjechische Reuzengebergte waar een hond ook welkom is'

Natuurlijk kan de prijs en beschikbaarheid van ieder huis bekeken worden en kan er uiteindelijk 'on-line' geboekt worden.

Kijk snel op https://www.happyhome.nl

Deel: ' Happy Home brengt aanbod vakantiehuizen op het web '
Lees ook