PERSBERICHT - 25 SEPTEMBER 2001

Happytravel.nl begroet twee miljoenste bezoek

Happytravel, de portal voor "onbegrensd" reisgenot, heeft vorige week het aantal van twee miljoen bezoeken bereikt in het jaar 2001. Gezien de aanhoudende groei zal ook het aantal van 3 miljoen bezoeken dit jaar naar alle waarschijnlijkheid nog worden overschreden.

De genoemde bezoeken hebben voor de verschillende samenwerkingsverbanden tussen Happytravel en haar adverteerders, waaronder ATP Online, Kras Stervakanties, D-Reizen, VacanceSelect en Sunny Cars, inmiddels een miljoenenomzet gerealiseerd. Voor volgend jaar wordt een aantal van 4,5 miljoen bezoeken verwacht.

Het aanbod van online te reserveren reisproducten is onlangs uitgebreid met diverse zaken, waaronder stedenreizen en voetbaltrips naar de belangrijkste voetballanden in Europa, zoals Engeland en Spanje. Een team van enthousiaste informatieverzamelaars zorgt verder voor een nog steeds gestaag groeiend (reis)informatie-aanbod, waaronder een geheel vernieuwde wintersportafdeling. Sinds kort zijn ook 1300 reisvideo's over wereldwijde bestemmingen/ bezienswaardigheden online te bekijken.

Deel: ' Happytravel.nl begroet twee miljoenste bezoek '
Lees ook