Harvey Nash presenteert jaarcijfers 2012


MAARSSEN, 20130506 -- Harvey Nash Group (LSE:HVN), de internationaal opererende organisatie op het gebied van strategic & executive leadership services, professional recruitment en outsourcing, heeft de financiële resultaten van het afgelopen jaar bekendgemaakt, dat op 31 januari 2013 eindigde. Harvey Nash behaalde wereldwijd een omzet van 594,7 miljoen pond, een stijging van 12 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. De aangepaste winst voor belasting steeg met 2 procent naar 8,7 miljoen pond. De cashflow uit operatie was wederom sterk met 6,7 miljoen pond. Hierdoor blijft de cashpositie gezond met 5 miljoen pond.

Jan-Leen ’t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash Nederland: “Ondanks de effecten van de aanhoudende krimpende economie en de gevolgen hiervan voor de interim arbeidsmarkt, heeft Harvey Nash Nederland toch haar marktaandeel weten te vergroten. Het aantal lopende contracten van interim professionals is met 23 procent gestegen en ik ben blij dat wij ondanks de toenemende margedruk onze winstgevendheid op peil hebben gehouden. Om ons onderscheidend vermogen te versterken hebben wij het afgelopen jaar wederom geïnvesteerd in de kwaliteit en verbreding van onze dienstverlening. De disculpatiebeschikking van de belastingdienst in combinatie met de zekerheden door de gezonde en stabiele financiële positie van Harvey Nash biedt volledige ontzorging van onze klanten én ZZP’ers en leveranciers. Dit geheel is onderscheidend ten opzichte van alle andere aanbieders in de markt.”

Het volledige Engelstalige bericht over de jaarcijfers is te lezen op:
https://www.harveynash.com/group/investors/documents/31Jan13-Prelim-V15Final.pdf

Over Harvey Nash
Harvey Nash is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore. Met wereldwijd meer dan 6.000 professionals in 44 kantoren in Europa, de Verenigde Staten, Australië, Hong Kong en Vietnam, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.
 
Harvey Nash wil dé leverancier zijn die, door continue innovatieve ontwikkelingen, dienstverlening aanbiedt die gericht is op ontzorging van de recruitmentprocessen van organisaties. Harvey Nash heeft zich tot doel gesteld waarde toe te voegen door voor vaste en tijdelijke posities Talent te leveren aan onze klanten en Talent beschikbaar te stellen via outsourcing.
Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl.


Deel: ' Harvey Nash presenteert jaarcijfers 2012 '
Lees ook