Ingezonden persbericht


Persbericht

HBO-studenten ondersteunen het bedrijfsleven

Eindhoven - De vraag naar HBO-studenten die het bedrijfsleven ondersteunen is boven verwachting. Bedrijven willen graag meer uit hun organisatie en markt halen dan ze momenteel doen. Dit vereist capaciteit die vaak niet voor handen is. In een aantal gevallen ontbreekt de kennis om goede oplossingen zelf te vinden. YoungSolution lost deze problematiek voor bedrijven, instellingen en overheid goed en efficiënt op. Dit gebeurt door projectteams samen te stellen waarin studenten onder begeleiding van vakspecialisten uit het bedrijfsleven projecten uitvoeren. Bedrijven die zelf de kennis in huis hebben om studenten te begeleiden kunnen via YoungSolution HBO-studenten aantrekken die op detacheringsbasis de interne organisatie ondersteunen.

De reactie van studenten is zeer positief en veel studenten hebben zich inmiddels ingeschreven. Op deze manier kunnen studenten iets bijverdienen en tevens de kennis die ze tijdens hun opleiding opdoen toepassen in praktijksituaties.

Bedrijven hebben nu de mogelijkheid om projecten te laten uitvoeren tegen een zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding in vergelijking met dure professionals. Andere bedrijven kunnen nu eindelijk medewerkers krijgen die
1 of 2 dagen per week willen werken. Door de praktische ervaring die studenten nu opdoen, heeft het bedrijfsleven op langere termijn baat bij de betere instroomkwaliteit van studenten op de arbeidsmarkt.

Nadere info: www.YoungSolution.nl

Hierbij de resterende informatie zoals gevraagd:

YoungSolution
Bogert 1
5612 LX Eindhoven
Contactpersoon: Berend Smeets
T: +316 14 66 00 09
E: b.smeets@youngsolution.nl
I: www.youngsolution.nl

Deel: ' HBO-studenten ondersteunen het bedrijfsleven '
Lees ook